MFLŽ: V piatok je deň mladších žiakov!

12.02.2014 14:14

Už o necelé dva dni, t.j. v piatok 14.02.2014 sa v telocvični ZŠ M.Tompu (ul.Novomestského 2070) v Rimavskej Sobote uskutoční jednokolovo prvý ročník miniflorbalovej ligy žiakov v kategórii chlapcov piatych, šiestych a siedmych ročníkov základných škôl. Na turnaj sa prihlásili tieto družstvá:

  • ZŠ Pavla Dobšinského I
  • ZŠ Pavla Dobšinského II
  • ZŠ Š.M.Daxnera
  • ZŠ Petra Kellnera Hostinského
  • ZŠ Poltár

Okrem nich je ešte stále otvorená účasť družstiev zo ZŠ M.Tompu a Gymnázia Ivana Kraska.
Hrať sa bude podľa pravidiel platných pre MFL dospelých, systémom 4+1 2x10 minút. Družstvá zložené z deviatich hráčov sa do telocvične dostavia na 08:00 a po oboznámení sa so systémom turnaja, vyžrebovaní poradia zápasov a nástupe všetkých družstiev na ihrisko sa program začne prvým zápasom približne o 08:30. Koniec turnaja sa predpokladá okolo 13:00.

Podujatie podporili drobnými vecnými cenami firmy a obchodníci z Rimavskej Soboty a aj miestny odbor Matice Slovenskej, ktorého kolektívnym členom je FBC Slovan Rimavská Sobota.

Turnaj starších žiakov, ktorý sa uskutočnil v novembri priniesol až nečakane vysokú kvalitu zápasov, nuž veríme, že tomu bude aj tentoraz tak. Najmä keď zo "zákulisných" informácií vieme, že veľmi silný výber poskladajú ZŠ P. Dobšinského, ZŠ Š.M.Daxnera a aj chlapci z Poltára by mali patriť medzi ozdoby turnaja. Samozrejme že v tejto vekovej kategórii to napokon môže všetko dopadnúť úplne inak. Necháme sa v piatok prekvapiť!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode