MFLŽ: Starší žiaci a žiačky hrajú už o dva dni

10.02.2015 18:18

Miniflorbalová liga žiakov organizovaná florbalovým klubom Slovan Rimavská Sobota pokračuje vo štvrtok 12.februára od 07:45 turnajom pre starších žiakov v žiačky z Rimavskej Soboty a okolia. Zatiaľ čo v piatok sme v lige mladších žiakov a žiačok mohli obdivovať vôľu a nasadenie siedmych chlapčenských a troch dievčenských družstiev, medzi ich predchodcami sa očakáva rekordná účasť, viď štartovú listinu:

Chlapci
ZŠ Pavla Dobšinského A
ZŠ Pavla Dobšinského B
ZŠ P.K.Hostinského
ZŠ Š.M.Daxnera
ZŠ Školská Poltár
ZŠ Hrachovo
ZŠ Hnúšťa
Gymnázium I.Kraska (obhajca prvenstva)
EZŠ Z.Oravcovej
ZŠ M.Tompu


Dievčence
ZŠ Pavla Dobšinského A
ZŠ Pavla Dobšinského B
ZŠ P.K.Hostinského
ZŠ Školská Poltár
EZŽ Z.Oravcovej

Kurzívou vyznačené školy zatiaľ nepotvrdili svoju účasť, preto nie je možné napísať viac o systéme turnaja, ani o hracom čase. Určité však je, že zatiaľ čo chlapci budú hrať klasický miniflorbal systémom 3+1, dievčatá to budú mať uľahčené a budú hrať systémom 4+1.


Pripomeňme si, že vo štvrtok sa medzi mladšími žiakmi najviac darilo chlapcom ZŠ Š.M.Daxnera, ktorí vo finále porazili B-výber ZŠ P.Dobšinského, medzi mladšími žiačkami si víťazstvo vybojoval A-výber ZŠ P.Dobšinského pred dievčatami ZŠ P.K.Hostinského. Podrobné výsledky turnaja mladších žiakov prinesieme spolu s výsledkami ligy starších žiakov a žiačok počas nasledujúceho víkendu.
Opäť platí, že Slovanisti ochotní nezištne pomôcť sú v telocvični vítaní už od 7:30 rána.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode