MFL žiakov: starší žiaci si už chystajú hokejky...

20.11.2013 18:18

Už tento piatok 22.11.2013 sa v telocvični ZŠ M.Tompu (ul.Novomestského 2070) v Rimavskej Sobote uskutoční jednokolovo prvý ročník miniflorbalovej ligy žiakov v kategórii chlapcov ôsmych a deviatych ročníkov základných škôl. Na turnaj sa prihlásili tieto družstvá:

  • ZŠ Pavla Dobšinského I
  • ZŠ Pavla Dobšinského II
  • Gymnázium Ivana Kraska I
  • Gymnázium Ivana Kraska II
  • ZŠ Petra Kellnera Hostinského

Hrať sa bude podľa pravidiel platných pre MFL dospelých, akurát zápasy sa budú hrať len na 2x10 minút. Prvý zápas začína o 8:30 po nástupe všetkých družstiev. Ešte pred nimi prítomný pedagogický dozor vyžrebuje poradie zápasov.

Podujatie podporil aj miestny odbor Matice Slovenskej, ktorého kolektívnym členom je aj FBC Slovan Rimavská Sobota.

Zaujímavosťou je, že už v tejto vekovej kategórii sú hráči hrávajúci pravidelne v MFL dospelých. Ich výhodou bude, že poznajú pravidlá a prostredie. Chlapci všetkých výberov sa budú snažiť ukázať, čo dokážu s hokejkou a dierkovanou loptičkou a pokúsia sa zvíťaziť.  Veríme, že sa turnaj bude hráčom páčiť a svojimi výkonmi preukážu, že je florbal v Rimavskej Sobote na vzostupe. Snáď tí najlepší z nich zostanú tomuto športu verní a budeme sa s nimi stretávať či už na zápasoch MFL dospelých, alebo v bielo - modrom drese FBC Slovan Rimavská Sobota!

P.S.: "Skauti" z niektorých družstiev MFL budú tento turnaj uričte pozorne sledovať...

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode