MFL: Zaujímavý záver nadstavby!

12.02.2014 08:08

Napriek sviatku zaľúbených na seba florbalisti súperiacich družstiev MFL veru určite zaľúbené pohľady hádzať nebudú, keďže sú pred nami záverečné zápasy nadstavbovej časti MFL (zas tak šokujúce to neni, šak sme ni z Liptova :)

O podstatných umiestneniach je už síce rozhodnuté, napriek tomu je pred nami ešte posledná neznáma - kto skončí v treťom ročníku posledný a piatkový zápas bude preňho aj posledným v tomto ročníku? Najnevýhodnejšiu pozíciu má v tomto ohľade družstvo mladých hráčov 8Jugend, ktorí pri predpokladanom víťazstve Kružna na Pantermi musia o bod ozbíjať suveréna SA skupiny, Flyers. Kružnianci však v SA skupine hrajú pod svoje možnosti a tak napriek kvalitatívnemu rozdielu medzi nimi a Pantermi môže napokon zápas skončiť aj inak. Nebudeme okolo toho viac mudrovať, rozhodne sa v piatok na palubovke do nejakej poldesiatej.
Potom príde na rad súboj o najvýhodnejšiu pozíciu v semifinále play off. Víťaz SS skupiny sa v semifinále stretne s postupujúcim zo súboja Slovagre - Flyers, kým druhé družstvo SS skupiny narazí v semifinále na postupujúceho z dvojice Titans - Buldozéri. K víťazstvu má našliapnuté Dynamo, ktorému na to stačí získať aj bod. Z taktického hľadiska tak má aj piatkový posledný zápas nadstavbovej časti v sebe silný náboj. Fajnšmekri na tribúnach sa majú na čo tešiť.

Program zápasov a obsadenie rozhodcov v piatok 14.2.2014
19:50 FBC Panthers - FBK Kružno (vzájomné zápasy: 3:18, 5:16) (Bíro, Radnóti)
20:40 8Jugend - Flyers (vzájomné zápasy: 3:19, 7:19) (Hriň, Sojka)
21:30 Dynamo Diviaky - Čiernolúcki Vlci (vzájomné zápasy: 0:3, 4:3, 3:3) (Tóth, Kostovič)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode