MFL: Play off!

20.02.2014 14:14

Je tu play off MFL a ide teda do tuhého! Pripomíname, že štvrťfinále sa hrá na 2 víťazné zápasy, termíny sú 21.2., 28.2. a prípadný rozhodujúci zápas v dopoludňajších sobotných hodinách 1.3.
Piatkovú palubovku však najprv zahrejú dve družstvá zložené z mladých nádejí tohto športu, ktoré proti sebe bojujú o konečné 7.miesto v súťaži. Panteri do tohto súboja vstupujú ako favorit, keďže svojho súpera dokázali zatiaľ zakaždým bez problémov poraziť.
Potom príde na rad súboj hráčov v bielom - Slovagre a hráčov v čiernom - Flyers. Hráči Slovagre sa už ani nepamätajú, kedy naposledy v zápase zvíťazili - pre pripomenutie, bolo to 4.januára, keď sa MFL po sviatkoch rozbiehala a bolo to práve v súboji s ich štvrťfinálovým súperom z Lučenca. Naopak hráči Flyers majú psychickú výhodu, ťahajú sériu víťazstiev z SA skupiny a určite ju budú chcieť predĺžiť ešte o dva zápasy. Predpokladá sa vyrovnaný zápas, tipéri by asi dávali vzhľadom na posledné výsledky a väčšie skúsenosti peniaze na Flyers, ale na florbale je práve to pekné, že sa zväčša ťažko tipuje. V každom prípade sa bude na čo kukať.


V druhom žlto - čiernom štvrťfinále sa stretnú dve veľmi milé prekvapenia nadstavbových skupín. S Buldozérmi málokto po základnej časti rátal aj v play off, avšak tí s výnimkou Flyers všetkých zvalcovali a zvládli aj psychicky ťažký zápas proti Kružnu. Proti Titánom to od nich bude chcieť udržať si nervy na uzde počas celého zápasu a veľmi dobrý výkon brankára - v takom prípade nie sú bez šance proti súperovi, ktorý zas hviezdil v SS skupine. Titáni boli vyrovnaným súperom top družstiev MFL a len horšie výsledky v základnej časti a menší počet bonusových bodov ich delil od priamej účasti v semifinále. Takto vstupujú už zajtra do play off. Podarí sa im za obhajobou v súťaži vykročiť víťazne? Prídte sa pozrieť a uvidíte!

Program zápasov a obsadenie rozhodcov 21.2.2014
19:50 FBC Panthers - 8Jugend (vzájomné zápasy: 6:2, 7:4, 5:2) (rozhodujú Tóth a Totkovič)
20:40 Slovagre - Flyers (vzájomné zápasy: 3:4, 7:6) (rozhodujú Mázik a Forgáč)
21:30 TITANS - Buldozéri A.C.A.B. (vzájomné zápasy: 13:5, 11:2) (rozhodujú Kostovič a Bíro)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode