MFL: Novoročná zaberačka!

02.01.2014 20:28

Vedenie klubu FBC Slovan Rimavská Sobota - organizátor MFL - praje všetkým družstvám Miniflorbalovej ligy veľa krásnych chvíľ prežitých pri hre s deravou loptičkou!


Toľko na úvod. V MFL sa odohralo zatiaľ presne 60 zápasov, t.j. do konca základnej časti súťaže ich chýba odohrať posledný tucet. Deväť z nich je naplánovaných už na túto sobotu 4.januára. Pripomeňme si preto, o čo ide v základnej časti súťaže: deväť družstiev v nej v podstate bojuje o prvé štyri miesta v tabuľke, ktoré zaručujú okrem postupu do nadstavbovej Superskupiny (SS) aj účasť v play off MFL. Družstvá, ktorým sa nepodarí dostať do prvej štvorky však zúfať nemusia. Dostanú šancu v skupine "skutočných amatérov" (SA), kde sa jednokolovo medzi sebou pobijú o dve voľné vstupenky do play off. Ani v SS skupine však nebudú môcť hrať družstvá "plážový florbal". Umiestnenie v prvej dvojke SS skupiny znamená automaticky postup do semifinále play off, zvyšné družstvá budú musieť o to semifinále ešte zabojovať.
Pri pohľade do tabuľky MFL je zrejmé, že šancu na SS skupinu už má len kvinteto družstiev. Ešte bližší pohľad prezradí, že kým Dynamo a Vlci môžu svoje posledné dva (resp. tri) zápasy v základnej časti brať ako dobrý tréning, Titáni, Slovagre a Flyers budú musieť zabrať, pretože každý jeden bod ich môže stáť účasť v SS skupine.
Zvyšné družstvá tiež nehrajú o fazuľky - Kružnianci potrebujú získať nejaké body pre potvrdenie druhej pozície pri nasadzovaní do SA skupiny, ktorá im zaručuje dva bonusové body do tabuľky. Buldozéri si to s Panthermi rozdajú už túto sobotu vo vzájomnom zápase o polbodový náskok v nadstavbovej časti súťaže.
Nuž sobota bude pre väčšinu hráčov skutočnou zaberačkou!

Program zápasov a obsadenie rozhodcov:

09:00 8Jugend - Čiernolúcki Vlci (Tóth, Farkaš)
10:00 Slovagre - FBK Kružno (Radnóti, Sojka)
10:50 TITANS - 8Jugend (Hriň, Farkaš)
11:40 Čiernolúcki Vlci - Flyers (Mázik, Alušík)
12:30 Flyers - FBC Panthers (Radnóti, Totkovič)
13:10 Buldozéri A.C.A.B. - Čiernolúcki Vlci (Bíro, Škrovánek)
13:50 Slovagre - Flyers (Totkovič, Radnóti)
14:30 FBC Panthers - Buldozéri A.C.A.B. (Kováčik, Kostovič)
15:10 FBK Kružno - Dynamo Diviaky (Alušík, Radnóti)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode