MFL (14.kolo): Piatkový predkrm

24.01.2015 18:18

Piatková várka štyroch zápasov bola chutným predkrmom pred nedeľňajšou megaporciou jedenástich zápasov. Ako večerné menu chutilo hráčom a divákom?

Vyššia liga
14.kolo
Flyers - Dynamo Diviaky 4:3 (3:0)

Božík 2, Pajtáš, Horňák - Gálik, Sarvaš, Herko
Po dvoch minútach hry sa rýchlym prenesením hry dostal do pozície, z ktorej sa nezvykne mýliť Martin Pajtáš - a nemýlil sa opäť. Do psychickej výhody sa tak dostali hráči Flyers. Snažili sa hrať pozorne zo zadu a držali loptičku na hokejkách dlhšie, než súper. Päť minút pred koncom polčasu zvýšili už na trojgólový rozdiel pre letcov Božík a Horňák.

Dynamo však nezložilo zbrane. Druhý polčas začal cestu za vyrovnaním Dano Herko. Potom zbytočne pri rozohrávke nešpekuloval Gabo Gálik, ktorý bombou zavesil na 2:3. Po peknej akcii kontroval Denis Božík. Kontru kontre po skvelej prihrávke Sarvaša zasadil Golian. Letci sa prestali so súperom naháňať a opäť sa snažili držať loptičku viac na hokejkách, v čom vynikal práve ich hrdina dňa Denis Božík. V dramatickom závere tak jednogólové víťazstvo udržali.

15.kolo
Buldozéri A.C.A.B. - Slovagre 3:9 (0:4)

Žárik, Šmíro Roman, Hrnčiar - Barna 3, Benda 2, Antal 2, Tóth, Rusnák
Zápas sa hral pri železničnej stanici. Každú chvíľu sa totiž ozýval hvizd výpravcu. Cestujúci videli prevahu kravičiek, i keď najaktívnejšie za nich hral prekvapivo Oslík a Sloník Dumbo. Asi legionári. Od vyššej prehry zachraňoval Buldozérov výborne vinšujúci Šiminský. Okrem vinšov vie totiž aj dobre chytať.


Nižšia liga

16.kolo
FBC Panthers - Torpédo Hodejov 2:10 (2:3)

Dobrocký, Ríz jr. - Kurek 4, Vogyi 3, Turoň 2, Kováč Tomáš
Prvý polčas predvádzali oba tímy spomalený miniflorbal. U Panterov to bolo pochopiteľné, keďže mali len dvoch hráčov na striedanie a tak šetrili sily. No u Hodejova to pochopiteľné nebolo a aj zato Torpédo pykalo temer vyrovnaným skóre po prvom polčase. V tom druhom sa už hráči Torpéda viac pohybovali, viac bojovali, viac prihrávali a najmä lepšie zakončovali. Zvíťazili tak napriek dobrému výkonu Jara Maďara v bránke Panterov o 8 gólov.

Napola - FBK Hornets 2:9 (2:6)
Vargic Martin, Séleš - Farkaš 4, Mišurák 3, Miháľ, Linduška Martin
Hráči Napoly si priestor pred vlastnou bránkou čas od času pomýlili s korzom v sanatóriu pre prestarnutých ľudí - pohybovali sa s úctou k protihráčom a v zásade pomaly - nuž si technicky vybavení sršni občas pripadali ako v gólovom raji. Hlavný cieľ však hráčom Hornets nevyšiel, Saške Korytiakovej sa gól streliť nepodarilo, zaznamenala však prvú asistenciu. Ale najdôležitejšie predsa je, že sa 19 mladých ľudí (vrátane brankára Napoly!!!) zabavilo športom.

Zostava 16.kola:
Maďar Jaro (PAN) - Mišurák Mišo (HOR), Turoň Patrik (TOR), Linduška Martin (HOR)

 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode