Májový X florbal Cup je za nami

19.05.2013 14:14

Dňa 18.mája sme sa zúčastnili na našom historicky prvom zahraničnom turnaji v Dubňanoch pri Hodoníne. Tento menší turnaj nám dal štyri zápasy so súpermi porovnateľných, alebo vyšších kvalít, než sú tie naše.

Ako je už vari zvykom, cestovali sme v oklieštenej zostave ôsmi, pričom traja hráči mali premiéru na veľkom ihrisku a dvaja z nich dokonca premiéru v našom drese. Každý z nás sa znova presvedčil, ako ďaleko ešte máme od skutočného florbalu, čo všetko treba zlepšiť, na čo sa zamerať v tréningoch. Z pohľadu úrovne turnaja ho možno hodnotiť ako ten trenčiansky, na ktorom sme sa zúčastnili dva roky dozadu. Jeho negatívom bolo akurát rozhodovanie, ktorýkoľvek rozhodca z našej MFL by zápasy odpískal lepšie (nepískalo sa x dotykov nohou za sebou, vysokých hokejok bolo ani v šerme, perličkou bola hra súpera bez hokejky či čakanie na dorážku do brány v malom bránkovisku...), tomu sme sa ale prispôsobili a sekali tiež ako diví :) Škoda oklieštenej zostavy, keby sme naň cestovali aspoň s dvomi formáciami, boli by naše výsledky určite lepšie. Takto sme na konci zápasov odchádzali fyzicky.

Zostava z turnaja: Štofaník - Radnóti, Totkovič, Alušík, Fačka, Hronec Patrik, Hronec Emil, Tóth

Teraz nás čakajú tri týždne vyplnené tréningami, na ktorých je treba pracovať na odstraňovaní nedostatkov o ktorých sme sa presvedčili v Detve a Dubňanoch. Po nich ideme na Oravu na TS Cup.

Výsledky:
Slovan - Mlátičky 2:8 (0:3) Totkovič (A:Radnóti), Fačka (Radnóti)
Slovan - Sokol Hovorany 3:3 (2:0) Totkovič, Tóth (Radnóti), Fačka
Slovan - Chlapi z práce 0:7 (0:5)
Slovan - Gladiators 1:10 (0:6) Tóth (Totkovič)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode