Magazín MFL (19): Pred druhým finálovým zápasom

27.03.2014 14:14

V piatok pokračujú finálové série druhými zápasmi. Najlepšou pozvánkou do telocvične boli súboje z minulého piatka - oba boli dramatické do posledných sekúnd a o víťazovi rozhodol jediný gól!


Jednou z hviezd prvého finálového zápasu bol Mišo Radnóti, hráč Čiernolúckych Vlkov. Podľa pôvodného zápisu strelil v zápase štyri góly, ktorými mierou výraznou pomohol Vlkom k vedeniu vo finálovej sérii. On sám však priznáva, že góly strelil len tri a pri jednom zásahu doklepával loptičku za bránkovú čiaru Rado Rapčan. Pred druhým zápasom s Dynamom sme mu položili niekoľko otázok.
R: Čo pozitívneho si videl na výkone Vlkov v prvom finálovom zápase?
Mišo: Určite to, že celé mužstvo ťahalo za jeden povraz. Od brankára až po útok sme boli ako jeden hráč a si myslím, že aj preto sme ten zápas potiahli do víťazného konca.
R: A čo negatíva, čo je potrebné na vašom výkone ešte zlepšiť?
Mišo: Treba prestať sledovať rozhodcu a viac sa venovať hre. Boli tam aj zbytočné chyby, za ktoré sme boli vylúčení. V takomto zápase rozhoduje, kto spraví menej chýb, čiže také niečo ako hra na zemi je neprípustné.
R: Prekvapil vás súper niečím, s čím ste nepočítali?
Mišo: Ani nie, s takouto hrou sme počítali. Práve preto sú naše zápasy také dramatické, že sa obaja vieme na súpera pripraviť. Skôr nás prekvapili diváci ako Diviaci, ktorí prišli v slušnom počte a povzbudzovali oba mužstvá. Vytvorili fajn atmosféru.


R: Na koľko zápasov sa bude podľa Teba hrať táto finálová séria?
Mišo: Ja osobne si myslm, že to bude na maximum, čiže na päť zápasov. V každom prípade to bude zaujímavý mesiac :).
R: Na záver investigatívna otázka - celé družstvo sa od prvého zápasu play off neholíte, ty osobne už pripomínaš arabského teroristu. Vysvetli nám však záhadu, prečo nerazastá aj Tomáš Brozman?
Mišo: Lebo zarastanie zdedil po mame :D a nechce byť zarastenejší než Gerebje :D

Séria o tretie miesto môže byť rozhodnutá už tento piatok a to v prípade, že Flyers nezvíťazia v treťom zápase v rade. Preto rozhodne netreba prísť do telocvične neskoro a nechať si ujsť súboj o bronz!

Hráčom a fanúšikom MFL pripomíname možnosť objednania si individuálnych kartičiek hráčov tých družstiev MFL, ktoré už skončili so súťažou. Objednať si ich je možné osobne, alebo aj e-mailom na fbcslovan@gmail.com.

Program zápasov 28.3.
19:50 TITANS - Flyers (vzájomné zápasy v sezóne 13:11, 7:6, 6:5 rozhodujú Gálik, Radnóti)
20:40 Čiernolúcki Vlci - Dynamo Diviaky (vzájomné zápasy v sezóne: 3:0, 3:4, 3:3, 7:6 rozhodujú Bíro, Mázik)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode