Magazín MFL (10): Bude to drsný Mikuláš!

04.12.2013 08:08

V piatok bude Mikuláša a florbalistov MFL čaká predposledná porcia zápasov v roku 2013. Keďže sa okrem iných zápasov odohrá aj odložený "megašláger" medzi v súčasnosti vedúcim Dynamom Diviaky a priebežne druhými Vlkmi z Čiernej Lúky, vyspovedali sme (R) opory oboch družstiev - Igora Goliana (IG) za Dynamo a Miša Radnótiho (MR) za Vlkov.

R: Trúfate si v piatok zvíťaziť?
MR: My ideme do každého zápasu vyhrať, ideme od zápasu k zápasu. Náš cieľ je dostať sa do play off a tento cieľ je už blízko. Takže môžme hrať s kľudom. Ak sa nám podarí zvítaziť, bude to fajn, lebo by sme boli jednou nohou v SS skupine a tým pádom by bola aj naša účasť v play off istá. Ak sa pýtaš, či si trúfame zvíťaziť, tak určite. Uvidíme ako sa vyspia brankári.
IG: Vyhrať si určite trúfame, ale nie za každú cenu. Bude to veľké "derby", no do tuhého pôjde až v play off. Prvoradé je pre nás udržať si druhé miesto, prípadné prvé miesto by bol veľmi pekný bonus.

R: Obaja ste určite sledovali súpera v jeho predošlých zápasoch. Kde vidíte jeho silné a kde jeho slabšie stránky?
MR: Súperove slabé stránky si nechám pre seba, ale poznamenám, že určite mu ubližuje neustále sa meniaci káder. Čo sa týka silných stránok tímu Dynama je ním určite brankársky post - tak ako Peťo Bobek patril minulý ročník k najlepsím brankárom MFL, tak isto aj Ďuro si drží svätyňu s prehľadom.
IG: Silnou stránkou Vlkov je ich zohratosť - či už Radnóti, Totkovič, Brozman, alebo Sojkovci s Melichom. Niektoré ich akcie vyzerajú ako nacvičené a vidieť, že majú toho spolu veľa odohraté. U nás je to vzhľadom na vysokú rotáciu hráčov o improvizácií. Samozrejme ich najsilnejšia zbraň je presné zakončenie z každej pozície. Naša defenzíva na čele s "chobotnicou" Šándorom im snáď znechutí florbal aspoň na piatkajšiu polhodinu :)

R: Skúste pozvať divákov na piaktový program zápasov MFL!
MR: Každý zápas bude mať vlastnu príchuť, preto si myslím, že ak si divák chce prísť na svoje, tento piatok je ten správni deň. Proti sebe budú bojovať mladí, tiež uvidia súboj v ktorom sa bude hrať viac do tela a možno aj motyka vystrelí a Buldozéri prekvapia proti doteraz dobre hrajúcemu Flyers a na záver večera sa bude bojovať o špicu tabuľky. Takže v piatok hor sa na florbal!
IG: Kto na MFL chodí pravidelne vie, že v piatok budú parkety horieť... Kto sa len chystá prísť pozrieť, teraz je ten pravý čas, keď najprv okrem horiacich parkiet, budú vidieť praskať mantinely a hokejky v súboji Flyers a Buldozérov. Potom príde na rad zápas z opačného konca tabuľky, avšak s rovnakým nábojom "zápasu sezóny" tak pre Pantherov, ako aj pre Jugend. No a na záver to bude už spomínaný súboj o špicu tabuľky Dynamo vs Vlci. Bude to drsný Mikuláš :)

Program zápasov a obsadenie rozhodcov 6.12.2013
20:20 Flyers - Buldozéri A.C.A.B. (Totkovič, Brozman)
21:10 FBC Panthers - 8Jugend (Totkovič, Radnóti)
22:00 Dynamo Diviaky - Čiernolúcki Vlci (Farkaš, Alušík)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode