Júlový turnaj na Morave

25.07.2014 14:14

V dňoch 5. a 6. júla sa v Přerove na Morave konal prvý ročník Memoriálu Pavla Vrby. Náš tím mal tú česť byť jediným zahraničným zástupcom.

Cesta bola oveľa príjemnejšia ako do takej Likavky, no prvý deň bol vďaka trom vysokým prehrám nakoniec sklamaním. Po výdatnom spánku v luxusnom hoteli sa náš tím zodpovedne pripravil na vyraďovaciu fázu a nastúpil doobeda proti florbalistom z Olomouca, ktorí vo svojej skupine skončili druhí. So súperom sme dlho držali krok a iba zbabraný záver nás pripravil o výborný výsledok. V zápase o 11. miesto sme už hrali uvoľnene a boli sme minimálne rovnocenným súperom. Z beznádejného stavu 4:7 sme dotiahli stretnutie až do nájazdov, v ktorých sa naši hráči bohužiaľ nepresadili. No po dobrom výkone sa aspoň lepšie šlo "nach Hause".

Celkovo bol turnaj na úrovni. Súperi mali svoju kvalitu ale zároveň boli hrateľní, rozhodcovia pískali slušne, steaky nemali chybu, zahrali sme si aj proti českým extraligistom a snáď to bude nabudúce lepšie. Zaujímavosťou bolo, že v našej bránke sa vystriedali až traja gólmani-nególmani. Tento taktický manéver nám ale napokon ovocie nepriniesol. Naposledy sme tiež hrali podľa "starých pravidiel" florbalu.   

Slovo trénera:

V Přerove sme podali kolísavé výkony. Post brankára zastupoval kadekto, no ani jeden brankár, preto sme o dobrom výsledku mohli len snívať. V prvých zápasoch sa ťažko hľadali aj hráčí vyšších kvalít z nášho mužstva. Znovu raz sme ukázali že síce hra nám tak nejde, ale bojujeme so srdcom, hlavne v poslednom zápase kde sme podľahli len na nájazdy. Znovu raz ma mrzí prístup tých hráčov, ktorí nešli na kvalitný turnaj. Ale už sme si zvykli, že hradby Slovana musí držať hŕstka hráčov.

Zostava Slovana:
P.Tóth, Alušík, Benda, Kostovič, Nosáľ, Országh, Radnóti, Totkovič, I.Tóth

Výsledky Slovana:
Základná skupina
vs. Kozlíci 2:9
vs. Dizgrafix Jeseník 1:10
vs. Pocem Kamdeš 1:8
Playoff
vs. FBS Olomouc 4:7
vs. XXX Team 7:8 p.n.

Kompletné výsledky a hráčske štatistiky, ktoré však treba brať s rezervou, nájdete na: https://memorialpavlavrby.cz/?stranka=senior-vysledky
Kvantum fotiek z turnaja: https://prerovskyflorbal.rajce.idnes.cz/

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode