Išiel Milko do sveta...

09.11.2015 08:08

Milko Kostovič, hviedza rimavskosobotského Slovana a vôbec jeden z článkov celého reťazca udalostí a náhod, ktoré viedli k založenie florbalového klubu v našom meste, opúšťa Rimavskú Sobotu. Po päťročnom štúdiu na Univerzite Komenského, ktoré zvládol s eleganciou jemu vlastnou, hľadal zamestnanie v našich končinách - no neúspešne. A tak sa pobral, ako nie jeden mladý šikovný človek z nášho regiónu - na západné Slovensko.
Málo kto vie, že Milko, okrem toho, že bol herným pilierom Slovana a najprísnejším (aj najpresnejším) florbalovým rozhodcom v okruhu 100 km, dlhodobo nezištne klub z vlastného vrecka podporoval - tu kúpil výstroj pre brankára, aby mal Slovan v čom chytať, tam prispel na dresy, v ktorých Slovan hráva, tomu požičal príručku o tom, ako trénovať florbal, onomu na mail poslal zaujímvaé novinky z florbalového sveta. Športový fanatik, ktorý neraz dohrával zápasy s veľkými bolesťami chrbta. Prosto: Milko je určite jednou z osôb, ktorej raz florbalisti v našom meste postavia sochu, lebo si ju zaslúži.
Samozrejme, Milko zo Slovana nezmizne, naďalej chce hrávať v modro - bielom drese, avšak predsa sa len z takej ďiaľky nebude môcť Slovanu venovať tak, ako v posledných mesiacoch. Preto mu takto verejne vzávame úctu a ďakujeme za všetku tú nezištnú pomoc!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode