Info o zhromaždení členov klubu

08.07.2013 08:08

Dňa 4.júla 2013 sa v pohostinstve Slovan uskutočnilo Zhromaždenie členov klubu FBC Slovan Rimavská Sobota. Zásadné závery z neho sú:

  1. Výsledky v jarnej časti prípravy neboli uspokojujúce najmä z dôvodu, že sa do družstva nepodarilo prilákať kvalitnejších hráčov. Avšak hráči, ktorí sa prípravy zúčastnili sa presvedčili, že aj v tejto zostave vieme zápasy odohrať. Družstvo získalo herný štýl a skúsenosti z veľkého ihriska (celkom 14 zápasov na ňom). Kladne boli hodnotené zápasy s Havířovom v Čadci a Břevnovom v Brne. Oproti minulému roku nastalo zlepšenie smerom do útoku.
  2. Harmonogram prírpavy na 3.ligu SZFB - v júli a v auguste budú riešené registračné preukazy hráčov, ktorí majú záujem hrať v lige. Koncom júla – začiatkom augusta sa uskutoční sústredenie hráčov (piatok – nedeľa). V auguste začnú pravidelné florbalové tréningy dvakrát v týždni. Od septembra to potom bude jedna tréningová jednotka týždenne doplnená individuálnym tréningom jednotlivých hráčov v rámci hrania Miniflorbalovej ligy.
  3. Schválené bolo krytie rozpočtu pre 3.ligu SZFB prostredníctvom mesačných príspevkov hráčov družstva vo výške 12 € od augusta 2013 do apríla 2014 (v príspevku je zahrnutý tréning a účasť na zápasoch).
  4. Schválený bol spôsob nákupu florbalových mantinelov.
  5. Bola podaná stručná informácia o volebnej konferencii SZFB.
  6. Vedúci klubu Michal Radnóti vymenoval Jozefa Alušíka za zástupcu organizátora MFL. Zástupca organizátora potom priblížil základné zmeny v pravidlách súťaže ako aj spôsob jej organizovania: Hrať sa bude s florbalovými mantinelmi, 3+1, 2x15 minút. Hracími dňami budú piatokové večery, občas vložené soboty (najmä v mesiacoch november – február). Platba na zápas sa zvýši na 15€/družstvo z dôvodu potreby prefinancovať nákup mantinelov – 5€ nájom telocvične, 1€ príspevok na rozhodcov, 1€ príspevok na riadenie súťaže (loptičky, rozlišovačky, ceny na záver súťaže, zápas hviezd...), 8€ príspevok na mantinely. Začiatok registrácie družstiev 1.8., koniec registrácie 4.9. V nedeľu 8.9. sa uskutoční predsezónny turnaj, na ktorom si účastníci MFL, ako aj iné družstvá budú môcť vyskúšať mantinely, pravidlá súťaže a prebehne oboznámenie so systémom súťaže a rozlosovanie súťaže. Začiatok MFL sa predpokladá 13.9.
  7. Počas voľnej diskusie bol podstatnejším zámer v spolupráci s učiteľmi základných škôl organizovať školské súťaže  – klub by sa staral o organizáciu súťaže a poskytol zadarmo mantinely, školy (mesto) by poskytli telocvičňu.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode