Hodnotíme účastníkov MFL - FBK Kružno

15.05.2013 18:18

Kružniansky výber, tvorený hráčmi s tejto obce, vstúpil do súťaže so širokým, avšak neskúseným kádrom. Pomerne skoro sa však v súťaži rozkukali a podávali čoraz lepšie výsledky. V druhej polovici súťaže ale družstvo potiahlo dve dlhé bezbodové šnúry, akoby mu chýbala vnútorná sila. Pritom hráči tohto družstva patrili medzi osobnosti súťaže. V týchto častiach MFL im ušli body potrebné k tomu, aby zamiešali karty na vrchných priečkach. V závere však znova ukázali, že to s hokejkou a plastovou loptičkou vedia a vyslali tak signál do budúcnosti - treba s nami počítať!

Niekoľko otázok sme položili vedúcemu družstva Peťovi Kováčikovi:

J.A.: Ako hodnotíš druhú polovicu súťaže v porovnaní s prvou?
P.K.: Druhú polovicu súťaže hodnotím dosť chaoticky v podaní z našej strany. Čo sa týkalo organizácie, tak si myslím že tam nie sú žiadne nedostatky z Vašej strany.
J.A.: Mali ste dve výsledkové krízy v druhej polovici súťaže - najprv povianočnú a potom marcovo/aprílovú (7 zápasov bez víťazstva). Čím to bolo, že sa vám v týchto obdobiach nedarilo?
P.K.: Po prestávke sme sa hľadali na ihrisku a nijako nám to nešlo. Nevedeli sme najsť to Kružno, ktoré pôsobilo pred prestávkou. Začiatok súťaže tu nejdem opisovať lebo tam sme sa iba zohrávali a vlastne v prvých zápasoch nám vypadávala 3 tretina. Potom pri tej marcovej kríze to bolo všetko len o nás hráčoch. Dostávali sme veľa zbytočných gólov po vlastných chybách a ťažko sa hrá keď dáte tri góly a štyri dostanete po vlastných chybách. Nevedeli sme sa ako mužstvo nájsť a tomu nasvedčovali aj naše výsledky.
J.A.: Uvidíme chlapcov z Kružna aj v 3.ročníku MFL?
P.K.: Čo sa týka našej pôsobnosti v ďalšom ročníku, tak všetko je v štádiu riešenia. Niektorí hráči sa zatiaľ nevyjadrujú a niektorí sú za. Boli spomínané nejaké odchody hráčov, no či k tomu aj dôjde sa ešte nevie. Tak isto na druhej strane máme pár riešení na posilnenie mužstva. Tak sa uvidí. Čo sa týka posíl tak tie zatiaľ vyzerajú reálnejšie ako odchody. Určite sa to bude riešiť v nasledujúcich mesiacoch.
J.A.: Nejaké pikošky z druhej polovice sezóny??
P.K.: Určite za zmienku stojí víťazstvo nad FBC Slovan Rimavská Sobota v predposlednom kole. :-)

Umiestnenie: 4.miesto
Bilancia: 13 víťazstiev, 1 remíza, 16 prehier, skóre 129:155
Počet hráčov: 19
Priemerný vek: 22 rokov 7 mesiacov
Najlepší strelec: Peter Kováčik a Michal Kyzek 32 gólov
Najviac bodujúci hráč: Michal Kyzek, 53 bodov
Ideálna zostava: Rado Šiminský - Michal Kmeť, Martin Kosorín, Michal Kyzek, Peter Kováčik


Hodnotenie účinkovania družstva v prvej polovici súťaže si môžte pripomenúť tu:
https://slovanrs.webnode.sk/news/hodnotenie-prvej-polovice-mfl-3-6-fbk-kruzno/

Na záver ešte celosezónne štatistiky:

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode