GPMF 2015 - Deň tretí

10.07.2015 08:08

Štvrtok bol posledným dňom v základných skupinách. Bojovalo sa o víťazstvo v nich a aj preto bolo vidieť zaujímavé zápasy hrané v rýchlom tempe s peknými kombináciami aj gólmi.

Skupina ALFA
Titans - FBK Hornets 7:2 (2:1)

Kyzek 4, Blahuta Jany 2, Bakša - Hronec Paťo, Hutáš Rasťo
Titáni šli do vedenia vlastným gólom sršňov, ktorý bol pripísaný Mišovi Kyzekovi, avšak v prvých desiatich minútach boli nebezpečnejší a útočnejší hráči Hornets. Vyťažili z toho však len Hronecovo vyrovnanie. Chvíľu na to sa Titáni dostali opäť do vedenia, ktoré im vydržalo do konca opatrne hraného polčasu.
V tom druhom chceli sršne vývoj zvrátiť vo svoj prospech, avšak Janymu po prvopolčasovom zastreľovaní sa na Poljaka konečne vyšla jeho delostrela a bolo 3:1. Hornets potom v ďalšom tlaku pribrzdili dve zbytočné vylúčenia za technické priestupky, ktorým sa síce ubránili, ale stáli ich množstvo síl. Keď sa v 10.minúte znova presadil Mišo Kyzek, sršne sa vzdali nádeje na otočenie zápasu a tak sa jeho záver niesol  z oboch strán v útočnom duchu.
Hráči zápasu: Mišo Kyzek - Paťo Hronec

Konečné poradie
1. Titans 4b
2. FBK Hornets 2b
3. FbCH Plön 0b

Skupina OMEGA
Mačos Lokos - White Power 9:7 (5:2)

Ungvarský 3, Šagát 3, Božík, Zadrobilek, Slovák Igor - Rapčan Pavel 2, Bodor Andrej 2, Nôta Luky 2, Múčka
V útočnom zápase dominovali v prvom polčase hráči Mačos Lokos, ktorí boli nebezpečnejší v útoku a pozorní v obrane. Nastúpili však len s dvomi hráčmi na striedanie, čo sa časom začalo prejavovať výpadkami v obrane, ktoré hráči White Power využívali. Bieli zlepšili kombináciu i dôraz, k zemi ich však zrážali fatálne chyby v obrane. Pre diváka bol však druhý polčas práve preto zaujímavý: hralo sa hore - dole s množstvom gólov. V 13.minúte druhého polčasu bieli znížili Rapčanom na rozdiel jediného gólu (6:7), následne však nevyužili výhodu presilovej hry. Pri tlaku White Power horúce zemiaky z pahreby za Mačos Lokos vyťahoval Ungvarský dvoma záverečnými gólmi.
Hráči zápasu: Martin Šagát - Andrej Bodor

Konečné poradie
1. Mačos Lokos 4b
2. White Power 2b
3. Dream Team 0b

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode