Gemerský pohár mladých florbalistov

09.06.2014 18:18

FBC Slovan Rimavská Sobota pripravuje pre mladých hráčov a hráčky florbalu letné spestrenie v podobe prázdninového turnaja o Gemerský pohár mladých florbalistov!

V tomto prípade nepôjde o klasický jednodňový turnaj, ale viacdňový turnaj, na ktorom každé prihlásené družstvo odohrá v daný deň len jeden zápas. Maximálny počet prihlásených družstiev je preto obmedzený na 16. Zápasy sa budú hrať podľa pravidiel Miniflorbalovej ligy v Rimavskej Sobote, t.j. 3+1, 2x15 minút, pričom počet hráčov na súpiske družstva bude obmedzený na 12. Keďže ide o turnaj mladých, na súpiske budú môcť byť hráči ročníka 1991 a mladší.
Voči pôvodným plánom sme museli posunúť termín turnaja na začiatok augusta, keďže v júli sa nebude možné dostať do priestorov telocvične v ZŠ M.Tompu.
Termín turnaja je stanovený orientačne v rozmedzí 4. až 10.augusta 2014 (t.j. hrávať sa začne najskôr 4. a turnaj skončí najneskôr 10.augusta - presný termín bude stanovený po uzatvorení prihlášok, keď sa bude vedieť koľko družstiev hrá). Hrávať sa bude na ihrisku ohraničenom mantinelmi v telocvični ZŠ M.Tompu na Sídlisku Západ v podvečerných hodinách ešte pred príchodom tmy.
Zaujala Ťa táto možnosť letného vyžitia? Nuž dodržuj nasledujúce pokyny pre prihlasovanie:

  1. Prihlasovanie začína teraz a skončí 20.júla 2014 (vrátane).
  2. Prihlasovanie bude prebiehať e-mailom na adrese fbcslovan@gmail.com, platné však bude až po zaplatení štartovného, ktoré bolo stanovené univerzálne na 40€ pre družstvo za celý turnaj bez ohľadu na počet štartujúcich družstiev. Družstvu, za ktoré nastúpi počas turnaja aspoň jedno dievča bude po skončení turnaja vrátených 10€ zo štartovného.
  3. Pri zaplatení štartovného dostanete tlačivo pre vypísanie súpisky družstva, ktorú bude potrebné vyplnenú odovzdať najneskôr na prvom zápase turnaja.
  4. Po skončení prihlasovania bude zverejnený systém turnaja a 1.augusta večer prebehne verejne žrebovanie turnaja - miesto a čas budú upresnené.
     

Pekné leto praje za organizačný výbor turnaja Mišo Radnóti, Vedúci klubu FBC Slovan Rimavská Sobota.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode