Florbalky pre mladých!

26.05.2019 19:35

Nášmu klubu FBC Slovan Rimavská Sobota sa podarilo od Nadačného fondu Telekom získať finančné prostriedky na nákup športového vybavenia. Časť z nich sme vyčlenili na nákup florbaliek pre nádejných florbalistov a florbalistky, ktorí si chcú tento šport vyskúšať na tréningoch a ešte vlastnú palicu nemajú, alebo ktorí sa tomuto športu už venujú, ale z rôznych dôvodov nemajú financie na nákup správnej florbalky.

Keďže chceme maximalizovať naše snaženie, nielen vykázať nákup 3-4 kvalitných palíc vhodných pre deti, rozhodli sme sa usporiadať zbierku florbaliek a ich súčastí. Tie zrenovujeme: vymeníme nevhodnú, zodratú či nalomenú čepeľ, namoceme novú omotávku, skrátime palicu na detskú dĺžku, resp. kúpime vhodnejšiu palicu ku kvalitnej čepeli.

Na pomoc vyzývame našich členov, ako aj širšiu športujúcu verejnosť z Rimavskej Soboty či okolia: ak máte doma florbalku, ktorá Vám už nebude chýbať, alebo hoc len starú čepeľ, prineste ju prosím do 5.júna 2019 do Osemnástky (Liesková 2, Rimavská Sobota). Každý kus posúdime z hľadiska vhodnosti pre florbalové nádeje a po prijatí zrenovujeme v súlade s pravidlami florbalu, aby sme získali vynovené florbalky pre mladé záujemkyne a zájemcov o náš šport.

Pre bližšie info, alebo prinesenie florbalky kontakt: miniflorbal@gmail.com, 0908548510, alebo v Osemnástke utorok a vo štvrtok medzi 17:00 - 19:00.

Vopred Ďakujeme!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode