Dve porážky na záver súťaže

28.03.2019 15:10

Na posledné zápasy sezóny vycestovali dorastenci Slovana koncom marca do Žiliny. Zostava bola znova improvizovaná. Pozitívom bol návrat Lea po zápale pľúc do bránky. Tím však ešte vo väčšej miere ako zvyčajne dopĺňali dievčatá a tak sa florbal - hoci aj na úrovni nadstavby o umiestnenie v Stredoslovenskej lige - nedá hrať na výsledky...

Hráči aj hráčky vydali zo seba napriek tomu maximum. Proti Likavke sa tak držali dve tretiny v zápase, v tej tretej, keď sa snažili hrať aktívnejšie aj dopredu im proste došli sily. Zápas proti Juvente, s ktorou títo hráči naposledy prehrali ešte v kategórii mladších žiakov, ovplyvnil začiatok druhej tretiny, keď rozhodca po vzájomnej strkanici udelil červenú kartu prekvapivo len nášmu Maťovi Jakubovi a súčasne za "ocenenie" svojich schopností z úst najmenšieho na ihrisku pridal Borisovi Daňušovi osobný trest. Tým nám zostal jediný vekom dorastenec v útoku... Napriek tomu sa Slovanisti z bahna oslaboviek vyhrabali a v polovici tretej tretiny aj vyrovnali. Následne však zbytočne inkasovali a už nenašli síl na zvrat. V tabuľke tak klesli na konečné 7.miesto.

FBC Slovan Rimavská Sobota - Meteníci Likavka 2:5 (0:0, 2:3, 0:2)
Góly Slovana: Boris Daňuš, Jakuba

FBC Slovan Rimavská Sobota - Juventa Žilina 5:8 (1:0, 1:3, 3:5)
Góly Slovana: Drak 3, Dovala, Boris Daňuš

Späť


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnotenie trénerom Jozefom Alušíkom:

"Hráčom a hráčkam chcem poďakovať za obetavý výkon, vydali so seba všetky sily. Avšak úprimne si povedzme, že zápas proti Meteníkom ukázal, aký je rozdiel medzi tímom, ktorý trénuje a tímom, ktorý netrénuje. Tiež následný zápas s Juventou len podčiarkol biedny záver našej sezóny. Škoda, títo hráči mali na to ukázať viac, lebo sú šikovní. Šport je však spravodlivý a keď mu nedáš všetko, nečakaj nič..."

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode