Dvaja päťgóloví strelci

17.10.2015 18:18

Zaujímavý zápas odohrali "letci" s "vlkmi". Napriek tomu, že Letci celý zápas viedli a kontrolovali skóre, Vlci hrýzli čo im sily a rozhodca dovolili. Strelku si do rúk zobral Peťo Bíro, ktorý strelil polovicu gólov svojho tímu a mal tak dvojnásobný dôvod piatkový večer osláviť.

Súboj Titans a Kružna mal jasného favorita. Keď však pred zápasom Kružnianci na súpisku dopísali troch Revúčanov vrátane brankára, kurzový lístok dával "červeným" predsa len šancu. Napokon vďaka pozornej a tvrdej obrane, i individuálnym schopnostiam Kostoviča a Jankom Blahutom slávili Titáni, avšak Kružno podalo rozhodne sympatickejší výkon, než naposledy.

V Nižšej lige bol ťahákom súboj dvoch B-tímov. Úspešnejší v ňom boli Vlci vďaka lepšiemu úvodu a záveru zápasu. Torpédo si poradilo s Admirals po vyrovnanej polovici zápasu aj kvôli tomu, že mladíkom z Torpéda pomalšie dochádzali sily.

Výsledky

FBK Hornets B - Čiernolúcki Vlci B 4:8 (1:3)
Sabacký, Paľovský, Beracko, Hronec Emil - Talán 4, Lecsö 3, Rapčan Adam

Torpédo Hodejov - FBC Admirals Patriots 8:1 (2:1)
Kurek 3, Országh 2, Gondáš Vlado, Štork, Turoň Paťo - Laudár

Flyers - Čiernolúcki Vlci 10:6 (5:2)
Bíro 5, Radnóti 2, Totkovič 2, Mrva Milan - Repka Peťo 2, Sojka Maťo, Bodor, Gaži, Rapčan Paľo

Titans - FBK Kružno 10:2 (4:2)
Kostovič 5, Blahuta Jany 3, Mrnka, Vančík - Hriň, Bomba

Zaujímavosti kola

Štyroch vylúčených hráčov sme videli v súboji Letcov a Vlkov. Ni že by to bol taký tvrdý, či zákerný zápas, ale licencovaná rozhodcovská dvojička Blahuta - Kostovič správne prísne trestala sekery a zbytočné technické zlozvyky hráčov na palubovke.

Nestáva sa často, aby Mates Blahuta v zápase nestrelil gól. A už vôbec nie, ak jeho tím strelil 10 gólov. Smolu v koncovke naopak ukončil Peter Frnky Mrnka, ktorý sa nevedel trafiť do čierneho už pekných pár zápasov rátajúc aj letné turnaje. Proti Kružnu sa najprv trafil nohou tak, že mu to rozhodcovia neuznali, no potom už pekne regulárne k tyči spoza hráča nedal brankárovi šancu.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode