Druhý turnaj pred nami - žreb TS Cup

29.05.2013 08:08

V dňoch 7. a 8.júna (buďme realisti) nás čaká účasť na turnaji TS Cup 2013. Zúčastníme sa ho tretí rok po sebe a všetci dúfame, že tentoraz aspoň 9-ti (t.j. dve formácie).

Na turnaji hráme v amatérskej kategórii hracím systémom 4+1 2x15 minút hrubého času. V piatok hráme v Trstenej, kde je hala s veľkou palubovkou, t.j. štyria hráči sa tam nabehajú až až. V sobotu už hráme v Tvrdošíne v telocvični Priemyslovky, ktorá omnoho viac rozmermi pripomína náš "domovský" stánok. Tu sa budú tí, ktorí odohrali nejaký ten zápas v MFL cítiť viac "doma".

Pome ale k programu. Žreb k nám bol krutý, hneď na úvod hráme s minuloročným víťazom kategórie Valachian Snipers (CZE). Okrem toho, že sme ich chytili hneď v prvom zápase, t.j. nemôžeme sa spoliehať na údel šťasteny, že sa im niekto zranil, alebo už majú dosť bodov na postup z prvého miesta, hráme s nimi na "obrovskej" palubovke v Trstenej. Bude to teda od nás chcieť dôsledné obsadzovanie hráčov, zameranie sa na defenzívu a potom možno nedostaneme tak veľa :) Večer nás čakajú Hoteláci, neznámy súper - budeme rozohratí, tak snáď nejaký gól strelíme (ak sa do šancí nedostane ich chronický zahadzovač Ivo). Potom pôjdeme na ubykácie do romantického x-hviezdičkového hotela (niekam do prírody, zoberte si teplé oblečenie, spacáky, karimatky atď.).

V sobotu si môžme pospať, až kým nás rybári nevyženú a potom o 12:30 nastúpime proti Vymetencom s Detvy. Súper je to možno známy, možno neznámy, podľa toho koľko detvianskych florbalistov sa medzi nimi objaví... Na zápas sa treba koncentrovať, neprejesť sa, nedriemať pred zápasom a nehádzať do strojov... V poslednom zápase hráme s 1.FC MNE SA NECHCE. Spoliehať sa na to, že sa im nebude chcieť, neni ništ moc, keďže verte, nám sa tiež chcieť nebude :) Ale treba zamakať, v prípade aspoň dvoch víťazstiev v skupine postupujeme ďalej a čaká nás ešte večerné osemfinále! Ak by sa nám toto podarilo, splnili by sa nám detské sny!

Program:

Piatok 17:00 Valachian Snipers

Piatok 20:00 FBC Hoteláci

Sobota 12:30 Vymetenci Detva

Sobota 15:30 1.FC Mne Sa Nechce

Prípadné 1/8 finále po 17:00

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode