Dorastenci 5.kolo

04.02.2016 18:14

O konaní dohrávky sme sa dozvedeli viac menej náhodou v piatkové doobedie :) nuž tomu zodpovedala narýchlo poskladaná zostava, bez brankárskej jednotky. Nečakali sa preto žiadne zázračné výkony.

V prvom zápase Slovanisti natrafili na Zvolen, ktorý mal široký káder. Našou snahou bolo hrať zo zadu, aby sme kondične vydržali čím dlhšie, no hra nebola úplne podľa našich predstáv. Síce naši strelci Horváth a Bodor strelili po tri góly, no žiadna sláva to nebola. V druhom zápase proti suverénnej Banskej Bystrici bolo cieľom dostať čo najmenej gólov. Mrzí však prehra na nulu.

Dobrodružné cestovanie kombináciou vlak - auto (díky Frni) zakončili niektorí členovia dorastencekej výpravy na hokejovom zápase Brezno - Rimavská Sobota, kde spolu s fanúšikmi hokeja od Rimavy vytvorili našim domáce prostredie.

Slovan - Zvolen 8:15 (2:6, 2:3, 4:6)
Góly Slovana: Bodor 3, Horváth 3, Franko, Rapčan Paľo

Slovan - Banská Bystrica 0:14 (0:4, 0:5, 0:5)

Slovo trénera Miša Radnótiho: Viac som nečakal, i keď sme mohli kus viac zabojovať o výsledok. Treba sa vzchopiť, zabojovať proti Detve a Breznu 6.februára. Z prehier sa treba len poučiť, vstať a ísť ďalej, ako dobrí športovci.
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode