Dorastenci: 3.kolo

28.12.2015 18:18

Dorastenci cestovali na zápasy 3.kola v oklieštenej zostave. Na to si už však asi zvykli a tak cieľom bolo hrať s rozumom vzadu a pokúsiť sa premeniť všetky možné šance. V súboji s domácou Detvou nastúpili chlapci s pokynmi hrať zo zabezpečnej obrany. Rýchlo viedli 3:0 a skóre v priebehu zápasu udržiavali. Podržal ich stále len starší žiak Paťo Kršák v bránke a tradičný útočný tandem Bodor - Nôta. Pri bránení našim hráčom robil problém Kristián Bršel, ktorý to našťastie často hral príliš na seba a aj keď našich domáci na konci poriadne zatlačili, Slovanisti zvrat nedopustili a zvíťazili.

V druhom zápase na nich čakalo Brezno, ktoré malo tiež len dvoch hráčov na striedanie, navyše im chýbala najlepšia trojica florbalistov. Slovanisti postupne súpera prebili v každej hernej činnosti a zvíťazili rozdielom triedy a na nulu, ktorá určite potešila "Krša" v bránke. Slovanisti si vynahradili zbabrané "domáce" druhé kolo. Najbližšie zápasy ich však čakajú už na konci prázdnin v Slovenskej Ľupči.

 

Slovan - DTF Detva 8:5 (5:0, 2:2, 1:3)
Nôta 4, Bodor 4

Slovan - Horehronec Brezno 13:0 (2:0, 5:0, 6:0)
Nôta 4, Bodor 4, Talán 2, Franko 2, Rapčan

Slovo trenera Miša Radnótiho: S výsledkami som spokojný, aj keď nie tie sú pre mňa dôležité. Dôležitá je hra, ktorú sme predviedli. Takmer každý hráč odviedol to, čo som od neho žiadal. Vyzdvihnúť chcem obrannú dvojicu Franko - Barna, ktorá zahrala na výbornú. Ich menšie chybičky v záveroch zápasov vyplývali z únavy, veď boli na palubovke temer celých 120 minút... Ukončili sme rok dvoma víťazstvami, čo mňa aj môj realizačný tím teší.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu:
Brankár Paťo Kršák, hráči Nôta, Rapčan, Talán, Barna, Pataki, Franko a kapitán Andrej Bodor.
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode