Dorastenci: 2.kolo

09.12.2015 18:18

Dorastenci dohrali zápasy odloženého prvého kola 5.decembra v Detve. Ich cieľom bolo získať aspoň dva body, no žiaľ sa tak nestalo.

Nepomohla ani tabuľa.
Slovanistom totiž chýbala iskra aj Iskra, no nechýbala im tabuľa.
Cestovali desiati, jeden hráč chýbal k tomu, aby bolo možné točiť dve formácie. K družstvu sa pripojil Dano Barna, ktorému v súčasnosti flotbal chutí, no sám musel vidieť, že bez tréningu to nie je na veľkom ihrisku ono.

V prvom zápase nastúpili bielo - modrí proti favorizovaným Bystričanom - s tabuľou sa naši súpera nezľakli, dve tretiny s ním dokázali držať krok. Darilo by sa aj lepšie, ale koncovka dorastencov trápila. Súper naopak využíval všetky naše chyby. Ak si už niektorí starší Slovanisti mysleli, že "ťapkajúci" mládenci sú out (resp. v prvej lige), Bystričania ich presvedčili o opaku... Naši chlapci napokon prehrali výrazne, ale nie je dôležité zvíťaziť, že ;.)

V druhom zápase sme začali opäť fajn - s tabuľou - vyhrávali sme už 3:1 no naďalej sme mali slabú produktivitu streľby a súper nás za to napokon vytrestal. Bobrík ani Rapčan neboli takí nebezpeční, ako oni vedia byť a na ihrisku sme to pocítili.

Tabuľa

Výsledky:

FBC Slovan Rimavská Sobota - Banská Bystrica 2:9 (0:4, 1:2, 0:4)
Góly Slovana: Nôta, Bodor

FBC Slovan Rimavská Sobota - Zvolen 3:6 (2:1, 1:1, 0:4)
Góly Slovana: Talán, Nôta, Bodor

Slovo trenera Miša Radnótiho: Počas prvého zápasu som chlapcov upozorňoval, že nám bude treba sily aj do ďalšieho zápasu, no znova boli tvrdohlaví a zbytočnými súbojmi pri mantineloch, únikmi vpred, ktoré nás stáli množstvo síl sme sa v prvom zápase vyšťavili. To bolo kľúčové v druhom súboji, v ktorom sme nezvládli jeho záver. Vyzdvihnúť treba Filipa Franka, ktorý podal jeden z jeho najlepších výkonov. Myslím si, že máme silné a šikovné mužstvo, len každý jeden hráč si musí byť vedomý, že hrá za Slovan, nie pre seba. Potom sa takého zbytočné prehry nestanú.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: brankár Kršák, Franko, Talán, Barna, Bodor, Nôta, Pataki, Horváth, Steller a kapitán Rapčan.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode