Dorastenci: 1.kolo

13.11.2015 08:08

Dorastenci vycestovali na zápasy 1.kola Stredoslovenskej ligy skupiny Juh do Badína (8.11.2015) s očakávaním dvoch náročných zápasov so súpermi, o ktorých sile toho veľa vopred nevedeli. Napokon podali výkon, za ktorý sa hanbiť nemuseli, napriek tomu, že dorastenecká súpiska obsahuje len 6 mien: tím preto museli doplniť viacerí starší žiaci a spoločný tréning neabsolvovali ani jeden... Výsledkom boli dve dôležité víťazstvá.

Slovan - Detva 4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
G: Bodor Andrej 2, Nôta Lukáš, Talán

Slovan - Brezno 13:3 (5:2, 3:0, 5:1)
G: Talán 5, Nôta Lukáš 4, Bodor Andrej 2, Horváth Paťo, Rapčan Paľo

Slovo Vedúceho družstva Petra Repku: Na začiatku zápasu s Detvou sa našim nedarilo brániť, čo bolo dosť pochopiteľné, veď to bol ich prvý zápas v sezóne. V druhej tretine však začali hrať oveľa lepšie. Kontrolovali loptičku na florbalkách a držali súperov od brány. No ak im niekto ušiel, smrdelo to gólom - svelý Patrik Kršák im však nedovolil skórovať. Chlapci začali využívať chyby súpera, nechali sa faulovať, a tak sa súper nedostal v tretej tretine do žiadnej šance. V druhom zápase s Horehroncom si chalani verili a tak to aj vyzeralo. Strely zo strednej vzdialenosti a pred bránou skvelé kombinácie Bobríka, Palina a Lukáša. Som spokojný s výkonom, ktorý podali, aj keď ich bolo len deväť. Ale vždy je čo zlepšovať, hlavne v tej obrane. Keď budú chcieť a budú chodiť na tréningy, tak sa zlepšovať budú. Dúfam, že proti Banskej Bystrici a Zvolenu podáme rovnako výkon, s ktorým budeme vsetci spokojní.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu:
Brankár Patrik Kršák, hráči Andrej "havko" Bodor, Viktor Talán, Tomáš Steller, Filip Franko, Patrik Pataki, Patrik Horváth, Lukáš Nôta a kapitán Paľo Rapčan.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode