Dorast: 6.kolo

11.02.2016 18:18

V sobotu 6.2.2016 vycestovali naši dorastenci na "domáce" kolo do Detvy. Nastúpili proti Breznu a Detve, súperom s počtami hráčov zodpovedajúcimi florbalovému zápasu, čo sa o nás povedať nedalo. Šesť našich hráčov - to by nebola taká tragédia. Že medzi nimi nebol ani jeden brankár, to už tragikomédia bola :)

Prvý zápas do bránky musel zakľaknúť Steller, ktorý nemá šajnu o bránení a tak si telom zachytala aj obranná dvojička Franko - Rapčan. Zvládali to perfektne, dokonca sme viedli 3:1(!), no v závere nám už odišli všetky sily a prehrali sme o gól. Tento zápas vyhrať, tak je Slovan napriek katastrofálnej zostave v posledných dvoch kolách v boji o titul v kraji.... Prehra mrzí o to viac.

V druhom zápase sme nastúpili proti Detve. Zvolili sme taktiku 4-0-1, ktorá dve tretiny vychádzala, dokonca sme držali výsledok 5:5(!!). Báli sme sa že vyhráme, nuž "Hami" nezabudol pred treťou tretinou súperovi pripomenúť, že v bránke neni brankár, ale Paťo Pataki - čo o bránení tiež dovtedy nechyroval. Ale došli nám aj sily, preto ten konečný výsledok 5:11.

Šestica Rapčan - Franko - Steller - Horváth - Pataki a kapitán Bodor však mohla cestovať domov so vztýčenou hlavou!

Slovan - Brezno 4:5 (3:1, 0:3, 1:1)
Góly Slovana: Bodor 2, Rapčan 2

Slovan - Detva 5:11 (1:2, 4:3, 0:6)
Góly Slovana: Bodor 2, Horváth 2, Steller

Slovo trénera Miša Radnótiho: Ak by sme mali aspoň dvoch hráčov a brankára navyše, berieme z Detvy dve víťazstvá. Realita je však taká, že napriek šestici hráčov sme zahrali bravúrne a nebyť pár hluchých momentov, mohli sme prekvapiť.

Na dorastencov, ktorí sa snáď konečne početne zozbierajú čaká nadstavba o 7. - 11. miesto. A tam napr. súper z najobľúbenejších - Meteníci Likavka ;-) Stále je o čo hrať...

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode