Ďalší víťazný zárez!

02.02.2015 14:14

Posledný januárový deň vstúpili Slovanisti dvomi zápasmi do odvetnej časti druhej ligy. V oboch zápasoch proti výberom Brezna, ktoré sa konali v Detve, sa museli zaobísť bez niekoľkých opôr: Radnótiho, Totkoviča, legionárov Szaba a Nádora i bez trojice mladíkov Bendu, Barnu a Nosáľa. Nastúpili sme preto s dvomi pozliepanými formáciami a kapitánskej pásky sa prvý krát ujal Tomáš Brozman, alias C18. Napriek týmto okolnostiam sa podarilo splniť cieľ, ktorým bolo víťazstvo s B-tímom Brezna. Slovan tak má na konte už 10 bodov.

 
FBC Slovan Rimavská Sobota - FBC Horehronec "B" 8:7 (3:1; 3:3; 2:3)
Góly: 1:0 Repka (Tóth), 2:0 Mišurák (Farkaš), 3:0 Kostovič (Farkaš), 4:1 Farkaš, 5:4 Mišurák (Farkaš), 6:4 Sojka Matej (Bolčo), 7:4 Farkaš (Brozman), 8:5 Mišurák (Kostovič)
V prvom zápase sme rezervu Brezna zdolali pomerne jednoznačne. Odvtedy však B-tím Horehronca zaznamenal niekoľko dobrých výsledkov, dokázal napríklad potrápiť aj vedúcu Likavku (3:5). Od začiatku sme sa snažili o útočnú hru. Po desiatich minútach hry svietilo na tabuli skóre 3:0. Potom sme však poľavili a dovolili súperovi vrátiť sa do hry. Budíčkom pre nás bol vyrovnávajúci gól Brezna na 4:4. Znova sme sa ujali vedenia a to sme si bez výraznejších komplikácií postrážili až do záveru. Vo výbornom svetle sa prezentovala mladá útočná dvojica Farkaš - Mišurák, ktorá strelecky ťahala tím.

FBC Slovan Rimavská Sobota - FBC Horehronec "A" 5:13 (0:3; 3:7; 2:3)
Góly: 1:3 Repka, 2:4 Kostovič s.n., 3:4 Farkaš, 4:10 Mrnka (Gálik), 5:12 Mišurák
Trojzápasovú víťaznú sériu Slovana nakoniec zastavilo až prvé mužstvo Brezna, celok z čela ligy. Áčko Brezna nastúpilo narozdiel od nás v plnej zostave a od začiatku zápasu diktovalo tempo hry. Problémy sme mali najmä v obrane, kde sme sa často nedokázali vysporiadať s vysokým pressingom súpera a útočníkom sme nechávali až príliš veľa voľného priestoru. Jediný svetlý úsek pre nás nastal na začiatku druhej tretiny, keď sme v priebehu dvoch minút strelili tri góly, čo donútilo Brezno vybrať timeout. Nasledovalo šesť gólov v našej sieti a o zápase bolo rozhodnuté. Kuriozitou stretnutia je fakt, že až trom našim hráčom sa podarilo streliť si vlastný gól, pričom niektoré boli vcelku ukážkové.
 
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode