Chudobný región na Rulers Open 2015

18.08.2015 08:08

Počas víkendu od 14. do 16.augusta 2015 sa naši muži zúčastnili amatérskej kategórie florbalového turnaja Rulers Open 2015 hraného na zimáku v Dolnom Kubíne. Pre systém 4+1 sme dali dokopy to najlepšie, čo bolo počas letných horúčav na Slovane k dispozícii, pričom na brankárskom poste nám vypomohla "voľná hráčka" So(ľ)nička, ktorej týmto ďakujeme.

K priebehu turnaja - žreb nám do skupiny prisúdil dvoch neskorších semifinalistov, s ktorými sme uhrali dohromady jeden bod. Po bezvadnom ubytovaní v kempe mimokempe - lebo sme z chudobého regiónu a žijeme z 5€ na deň - sme ráno ledva rozlepili oči a v derby s Mačos Lokos uhrali ďalšiu remízu. Potom sme úplne neplánovane v play off časti turnaja vyradili dvoch súperov za sebou (najmä vďaka životnému zápasu na turnaji v podaní Twilighta) a stalo sa, v čo sme nedúfali - na trojdňovom turnaji sme ochutnali tretí hrací deň! Po ďalšej luxusnej noci a ešte luxusnejšom rannom vstávaní sme so štvrťfinále vyhrávali šokujúco už 4:1, aby sme prehrali 5:9 (opäť vďaka Twilightovi, ktorého povestný bekhend je povestný už aj na Orave).

Na záver chceme pripomenúť, že sme s chudobného regiónu, 33+% nezamestnanosť je naším druhým menom a napriek tomu nás ten florbal neomrzel a asi tak skoro ani neomrzí. Všetci teraz na tréningoch zaberieme, aby sme o dva týždne po Orave udivili aj celý Pešťbudín!

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: So(ľ)nička - Benda, Totkovič, Radnóti, Mišurák, Jany a Mates Blahutovci, Mrnka, Kostovič. Vedúcim tímu bol premiérovo Bc. Totkovič, ktorý to - podržte sa - zvládol!!!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode