Bolo sa na čo pozerať

07.02.2014 08:08

Na konci januára zavítala na Slovensko pri príležitosti kvalifikácie na MS vo Švédsku reprezentácia jedného z top svetových družstiev - Švajčiarsko. Tak ako sme avizovali, boli sme pri tom. Našim cieľom si bolo pozrieť v čom je taký veľký rozdiel medzi reprezentáciou Slovenska, ktorá má určite svoju kvalitu a jej hráči dokážu pre našinca od Rimavy neobyčajné kúsky a Švajčiarmi.
A ústa nám ostali otvorené.
Chceli by sme to popísať aj tým, ktorí sa o florbal u nás zaujímajú avšak na zápase byť nemohli. Ale slovami to nepopíšeš a ani video zo zápasu (zápas bol vysielaný na huste.tv a v archíve si je ho možné pozrieť stále) neukáže to, čo bolo možné vidieť len na vlastné oči. A to sme mali pocit, že Švajčiari idú na voľnobeh a len kde - tu ukázali, čo v nich skutočne je. To čo nám utkvelo v pamäti je neuveriteľná schopnosť kombinovať, ktorá dokonca roztlieskala aj domáce obecenstvo pri inkasovaných góloch...
Kto nebol, prišiel o veľa.


Mimochodom, na zápase bol prekonaný rekord v domácej návšteve slovenskej reprezentácie, keď ho sledovalo vyše 1000 divákov (lístky sa vypradali a ostatných divákov púšťali mimo turniket :)  Slováci po skutočne obetavom obrannom výkone zápas prehrali len 2:10 a napokon (síce s odrenými ušami) postúpili na MS do Švédska!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode