4.kolo: Smola v zakončení a diery v obrane

02.12.2016 14:14

V sobotu 26.novembra vycestoval tím mužov do Turian, kde sa stretol so súperom z Banskej Bystrice. V zostave citeľne chýbali opory v obrane (Totkovič, Franko, Rapčan, Útis) i skúsení útočníci Radnóti a Nádor. Ďalší hráči nastúpili so sebazaprením po zranení (Nosáľ, Hronec). Z pohľadu zostavy potešil jedine fakt, že sa do do bránky prvýkrát v sezóne dostavil maďarský reprezentačný brankár Gergely Szabó.

Napriek tomu naši hráči odohrali so súperom vyrovnanú partiu. Efektívnosť v zakončení však bola na strane Bystričanov predsa len vyššia, Slovanistom to v útoku nepadalo tak, ako sú zvyknutí a svojmu súperovi tak napokon podľahli trojgólovým rozdielom. V priebežnej tabuľke tak klesli na 4.priečku a najbližšie ich o dva týždne čaká náročný súboj proti Zvolenu.

FPS Banská Bystrica – FBC Slovan Rimavská Sobota 10:7 (4:2, 3:2, 3:3)

Góly Slovana: Bodor 3, Farkaš 2, Nôta 2

Reprezentovali Slovan: brankár Gergely Szabó, hráči v poli Jozef Alušík, Peter Hutáš, Andrej Bodor, Patrik Hronec, Marián Nosáľ, Lukáš Nôta, Denis Farkaš

Hodnotenie trénera Petra Nôtu: "Na zápas 5. kola sme nastúpili bez šiestich hráčov prvej resp. druhej päťky čo sa prejavilo na hre ako v obrane, tak aj útoku. Napriek tomu, že súper v útoku nič „nevymyslel“, celý zápas robil to isté, s častým nahadzovaním loptičky a hraním za našou bránou, naša obrana nestála na pevných nohách. Často, zbytočne, strácala loptičky a nepokrývala hráčov súpera, nevykryla svoje miesta, čím dovolila súperovi streliť pár zbytočných gólov. V útoku sme si vedeli vytvoriť gólové šance, pritlačili sme súpera k jeho bráne, ale útočníkom chýbala v poslednom momente sila, rozvaha a cit pre finálnu prihrávku alebo samotnú strelu. Určite treba vyzdvihnúť brankára súpera, ktorý miestami privádzal svojimi zákrokmi našich hráčov do zúfalstva. Určite sa chalani nemajú začo hanbiť, predviedli bojovný výkon so snahou zvíťaziť. V takomto vyrovnanom zápase rozhodujú o víťazstve naozaj maličkosti. A v tomto zápase rozhodol v náš neprospech malý počet striedajúcich hráčov a nevyrovnanosť na jednotlivých postoch."

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode