3.kolo: Prvá prehra v sezóne

09.11.2016 18:18

Slovanisti cestovali na zápas 3.kola do hôr - hralo sa vo veľmi peknej telocvični v Skalke pri Kremnici. Ich súperom bola rezerva extraligovej Žiliny, ktorá dovtedy - tak ako naši hráči - neprehrala ani zápas. V áčku prvý krát nastúpili aj dvaja "veteráni" v zostave, ktorí však tímu tentoraz šťastie nepriniesli. Z dôvodu dlhodobej neprítomnosti našej brankárskej jednotky Slovanisti vyskúšali experiment, ktorý nevyšiel. Množstvo lacných gólov a bezkonkurenčne najlepší súper, na akého naši chlapci v tejto súťažnej sezóne narazili, mali za následok katastrofálne vyzerajúce skóre. Robiť si z toho ťažkú hlavu ale nemajú prečo. Skôr sa poučiť a snažiť časom naučiť hrať podobne, ako oni :)

FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina „B“– FBC Slovan Rimavská Sobota 19:4 (4:0, 6:2, 9:2)
Góly Slovana: Bodor, Nosáľ, Nôta, Totkovič

Slovo trénera RNDr. Petra Nôtu: "Zápas priniesol priamy súboj o prvé miesto v tabuľke 2. florbalovej ligy, čomu prispôsobil súper aj zostavu. Posilnil sa viacerými hráčmi z „A-čka“, čo sa prejavilo v celom zápase. Súper bol lepší hlavne v rýchlosti pohybu hráčov s loptičkou ako aj bez loptičky, s hlavou stále „hore“ s čím súvisí prehľad v hre, prehľad o nabiehajúcich spoluhráčoch do voľného priestoru, o hráčoch súpera na ihrisku a možnosti riešenia vzniknutých herných situácií. K vysokej prehre prispeli aj štyri pomerne zbytočné vylúčenia - v druhej tretine tri, v ktorých sme strácali sily proti aktívnemu a v druhej a najmä tretej tretine už uvoľnene hrajúcemu súperovi. Naša útočná sila z prvých zápasov sa neprejavila, súper svojim pohybom a neustálym napádaním bránil rozvíjaniu útočných akcií už pri našej bráne. V družstve súpera sa stíhali vrátiť na svoju polovicu ihriska do obrany všetci hráči a v prehustenej obrane sa chlapci ťažko presadzovali. Zápas bol pre nás veľkou školou florbalu, v ktorej sme síce tentokrát ťahali za kratší koniec, ale ak sa zo zápasu poučíme, hráči sa budú sústrediť celý čas na zápas, nedajú sa vyviesť z miery rozhodcami, každý z nich pokryje svoje miesto na ihrisku a na tréningoch sa zameriame na naše „nedostatky“, určite budeme pokračovať v nastupujúcom zlepšujúcom sa trende herného prejavu."

Reprezentovali Slovan: brankár Jozef Alušík - Filip Franko, Pavol Rapčan - Michal Radnóti (kapitán), Andrej Bodor, LukášNôta; Richard Totkovič, Peter Bíro - Patrik Hronec, Lukáš Útis, Denis Farkaš; Marián Nosáľ


 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode