3.kolo (3.10.2014): Tri skvelé zápasy!

06.10.2014 14:14

Piatkové zápasy MFL priniesli tri kvalitou vynikajúce súboje vo Vyššej lige. Neporazenými po nich zostávajú dve zatiaľ top družstvá - Titans a Flyers.

Vyššia liga
3.kolo
Dynamo Diviaky - Slovagre 6:6 (3:2)

Golian 3, Fabo 2, Gregorec - Benda 2, Tóth, Kostovič, Brozman T., Antal
Dynamo vstúpilo do zápasu úplne suverénne a v polovici polčasu viedlo už 3:0. Potom poľavilo v snahe a chybami v obrane sa Slovagre vrátilo do zápasu. V druhom polčase sa do hry Dynama vrátila istota v útoku, avšak v obrane kopilo naďalej veľa chýb, ktoré Slovagre nevyužilo. Keď sa už minútu pred koncom zdalo, že je po zápase, po prihrávke Kostoviča rutinérsky zakončil Benda, aby hneď po rozohrávke Kostovič svojim typickým spôsobom skóroval. Body sa tak delili.

Čiernolúcki Vlci - Titans 3:6 (2:4)
Bodor, Sojka Matej, Repka Peter - Blahuta Mates 3, Astaloš 2, Blahuta Jany
Zápas dvoch rýchlych a behavých tímov priniesol spočiatku vyrovnané skóre a zaujímavé divadlo pre diváka. Rozhodujúcim sa stal gól do šatne z hokejky Janyho Blahutu, ktorý psychicky naštrbil pohodu Vlkov. Druhý polčas už Titáni s prehľadom kontrolovali stav a nepripustili žiadnu drámu na záver, aj keď Vlci hrýzli, čo im zuby stačili...

Flyers - OZ FlorbalovaligaLC 5:3 (2:3)
Filo 3, Bíro, Jasenka - Karásek M., Šagát, Zadrobílek

Zápas bol od začiatku o vysokom fyzickom nasadení. Pri pohľade na nastúpené trojky bolo jasné, že z pohľadu OZ ide o risk, keďže hráčov na striedanie malo o poznanie menej. Risk im ale vychádzal, v prvom polčase šli trikrát do vedenia a vedenie to bolo zaslúžené, lebo boli nebezpečnejší pred brankárom Gašparovičom. Pritom umnou hrou v obrane nepúšťali Flyers do typického kolotoča v útoku. Druhý polčas pokračovala hra s nasadením, i keď oba tímy strieľali poskromne. Otázkou bolo, kto sa presadí. Sedem minút pred koncom sa to podarilo Martinovi Filovi, hrdinovi čiernych – tretí vyrovnávajúci gól Flyers bol totiž jeho tretím v zápase! Potom sa na hre OZ začal prejavovať úbytok síl. Možno aj následkom toho sa v útoku tradičným spôsobom dostal do príležitosti Jasenka, tradične ju premenil a tradične sa z veľmi dôležitého gólu aj tešil. OZ prvý krát v zápase prehrávalo, vrhlo sily do útoku, čo je však vodou na mlyn skúsených letcov. S ubúdajúcim časom muselo OZ staviť všetko na jednu útočnú kartu, risk však nevyšiel a Bíro spečatil gólom do opustenej bránky osud stretnutia.

Tabuľka po neúplnom 3.kole
1. Titans 6b
2. Flyers 6b
3. Slovagre 3b
4. Dynamo Diviaky 3b
5. OZ FlorbalovaligaLC 3b
6. Čiernolúcki Vlci 1b
7. Kružno 0b
8. Buldozéri A.C.A.B. 0b

Predbežný program zápasov 10.10. vo Vyššej lige
10.10. 19:30 Slovagre - Flyers (predohrávka 4.kola)
10.10. 22:00 Kružno - Buldozéri A.C.A.B. (dohrávka 3.kola)

Nižšia liga
3.kolo
Torpédo Hodejov - FBK Hornets 4:12 (2:7)

Kurek 3, Gyurcsík - Farkaš 4, Útis 2, Miháľ 2, Hronec 2, Nosáľ, Sabacký
Hodejov nezachytil úvod zápasu, rýchlo prehrával 3:0. Torpédo sa chytalo v druhom polčase, jeho hra už bola lepšia. U Hornets okrem tradičných ostrostrelcov zaujal brankár Poljak, ktorý podal suverénny výkon, ktorý bol základom veľkého rozdielu v skóre.

Predpokladaný program zápasov 10.10. vo Vyššej lige
10.10. 20:20 FBC Panthers - WB Gamblers (dohrávka 3.kola)
10.10. 21:10 Torpédo Hodejov - Napola (predohrávka 5.kola)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode