2.liga: Traja hráči v top 10!

27.02.2014 08:08

Na posledné "domáce“ dvojkolo nastúpilo mužstvo FBC Slovan v takmer plnom počte ( chýbali len Hutáš a Bodor ). Oslava 92. výročia založenia ŠK Slovan Rimavská Sobota síce nevyšla podľa predstáv, keďže naši nebodovali, ale v prvom zápase k tomu neboli ďaleko.
FBC Slovan Rimavská Sobota – Likavka 5:8 (1:2, 1:3, 3:3)
Teplí proti bielym - aj takto sa dá nazvať tento súboj. Ťapkajúci si chlapci potvrdili úlohu favorita, čo nás mrzí, keďže pri väčšom prianí Šťasteny sme mohli bodovať.
Prvú tretinu sme zvládli, keď náš prvý gól zabezpečil Radnóti. Góly sme dostávali väčšinou po individuálnych chybách, ale na druhej strane sme odohrali dobrý zápas a na našu hru sa už občas dá aj pozrieť. V druhej tretine nám ublížilo vylúčenie Fačku (ktorý dostal aj osobný trest ako tretí hráč FBC Slovan sa zaradil do top 10 najtrastanejších hráčov, mimochodom zatiaľ Jude 2.miesto, Pipo 7.miesto a Kevin 9.miesto - aspoň tu sme v popredí :). Oslabovku sme však nevyužili :( , aj keď gól sme  nedostali. Tretiu tretinu sme opäť zvládli najlepšie, napriek tomu si myslíme, že šťastena mohla našim viac priať (dva krát konštrukcia bránky, Fačkov  brankársky zákrok v bránke Likavky, nariadený no nevyužitý samostatný nájazd) a zápas tak mohol mať ešte zaujímavejší záver.
Po zápase sme si s chuťou povedali naše heslo "radšej prehrať, ako byť gay".
P.S. Výrobcovia farebných cestovín by sa mali zamyslieť nad škodlivosťou produktu.

Góly FBC Slovan: Radnóti 4, Totkovič

FBC Slovan Rimavská Sobota – FBC Horehronec A 3:11 (0:4, 1:4, 2:3)
Po zápasovej prestávke sme naskočili do zápasu nesprávnou nohou a celý zápas nám nevyšiel. Súper nás prestrieľal 46:22, točil nás vo vlastnom obrannom pásme, keďže obrana bola veľmi statická a nepružná. V druhej tretine sme strelili tradične gól v oslabení, o ktoré sa zaslúžil peknou hlavičkou Milko Kevin Kostovič (asi budeme hrávať len štyria). Súper nám však dovolil mnoho protiútokov,. žiaľ náš zakončovateľ zahodil zo 10 šancí a ostatní chlapci sa ho snažili napodobňovať. Ku koncu zápasu už hráčom dochádzali psychické i fyzické sily, čo je škoda. Znova nás nepotešili rozhodcovia (ako poznamenal jeden nemenovaný hráč "Ten rozhodca je nedonosený“) - nie že by to zmenilo výsledok, ale znova sa navlas rovnaké situácie posudzovali pre jedno družstvo inak, ako pre druhé, čo bolo nám na pohode nepridalo.  
Góly FBC Slovan: Radnóti 2, Gémeši

Slovo trénera: "My sme mohli znova iba prekvapiť, nepodarilo sa. Chlapci podali dobré výkony hlavne v prvom zápase, v ktorom sme ako mužstvo zahrali výborne,  tentokrát zlyhali jednotlivci a Likavka každú chybu trestala. Druhý zápas to bolo bezhlavé, ale aspoň sme si chuti zahrali.“

P.S.2: Na prekvapenie nezmizli žiadne železné konštrukcie tribúny a neboli vykradnuté šatne, i keď pigmentu mali všetci účastníci dosť, len niekto viac.


 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode