2.liga: Červenalo sa :)

18.03.2014 14:14

Na predposledné kolo sme vycestovali do Ružomberka bez našej brankárskej jednotky, bez trénera i najlepšieho strelca družstva. Do bránky si tak musel zakľaknúť kapitán Totkovič a podal excelentný výkon, vari ešte lepší než občas predvedie naša jednotka...
FBC SLOVAN - 1.FBC Zvolen 5:9 (0:5, 3:3, 2:1)
Zápas sa hral v pre nás nevhodný čas o 08:00 ráno. Snažili sme sa preto jeden druhého počas rozcvičky prebudiť, nech nezaspíme úvod. Stalo sa... Pobehovali sme v obrane bez hráčov ani kurence a mladému súperovi, ktorý tiež došiel v oklieštenej zostave sme dovolili získať pohodlný päťgólový náskok. Cez prestávku padli medzi nami tvrdšie slová a padli na úrodnú pôdu. Gólostroj súpera sme načas zastavili, Gémeši strelil prvý gól a hneď sa nám lepšie dýchalo. Súper síce znova zapol, ale Milko z nariadeného samostatného nájazdu a následne po ňom Brozman priamo s klaksónom vrátili úsmev na našu stranu ihriska. Tretiu tretinu sme sa snažili dohrať so cťou, k lepšiemu pocitu z výkonu nám však chýbalo viac pohybu a kombinácie smerom dopredu.
Góly FBC SLOVAN: Kostovič 2, Sojka Matej, Brozman T., Gémeši

FBC SLOVAN - FBK Turany 3:13 (2:4, 0:1, 1:8)
Zápas začas súper dvoma rýchlimi gólmi. Potom sme sa skoncentrovali v obrane a keďže súper hral dlho predlho jednoduchú taktiku, vcelku úspešne sme ho pokrývali. Čo sme nepokryli, to zas vychatal Totkovič. Konečne sme sa nebáli aj zaútočiť a tak bol stav po prvej tretine veľmi prijateľný. Druhú tretinu sme znova odohrali s plnou koncentráciou na výkon v obrane a keďže Totkovič temer zatiahol roletu za svojim chrbtom, stále to bolo prijateľných 2:5 pre skúsenejšieho súpera. Škoda, že sme sa nepresadili aj v útoku, ale rozhodcovia zo Zvolena zas raz zápas nezvládali, čo našim útlejším útočníkom nepomohlo. Tretiu tretinu súper začal nátlakovou hrou, prestal hrať streotypne a strelil rýchle dva góly. Potom sa bohovia zľutovali nad Brozmanom, ktorý dávno nebol na trestnej lavici a naša prvá červená karta v histórii bola na svete. Kto by tipoval, že ju dostane práve on? :) Len škoda, že sme doteraz nepochopili, za čo ju dostal. Turany v nasledujúcej päťminútovej presilovke strelili tri góly, my tradične jeden. Potom sa už na to vykašľal aj brankár, ktorému odišli kolená a zvyšné góly boli úplne úplne zbytočné. Pokazili sme si tak dojem z pekného výkonu.
Góly FBC SLOVAN: Brozman, Sojka Michal, Gémeši

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode