2.kolo: Zaslúžené víťazstvo napriek trápeniu sa v koncovke

25.10.2016 18:18

Muži Slovana nastúpili v 2.kole v hornooravskej Rabči proti skúsenému súperovi z Turian. Na ďaleký zápas cestovali len s troma hráčmi na striedanie, no s vierou vo vlastné sily a snahou potvrdiť, že víťazstvo v prvom kole nebolo náhodné, ale výsledkom tréningu a správneho prístupu k zápasom.

Výborný výkon družstva v prvej tretine bol základom víťazstva v celom zápase s veľkým množstvom nepremenených šancí. V prvej časti hry vynikla druhá útočná trojka, v ktorej dominoval Lukáš Útis, ktorý naštrbil sebavedomie veľmi aktívneho a skúseného súpera „čistým“ hetrikom.  Hrači FbK Turany sa Slovanistov snažili napádať v rozohrávke už na ich polovici ihriska. Chalani však ukázali zlepšujúcu sa „palicovú“ techniku a  rozohrávku útočných akcií na jeden „dotyk“ z hĺbky obranného pásma. Keď bolo treba, vedeli podržať loptičku a rozumnou hrou zabrániť súperovi vo vyrovnaní. Napokon zaslúžene zvíťazili.

FbK Turany - FBC Slovan Rimavská Sobota 5:6 (1:4, 2:0, 2:2)

Góly Slovana: Útis 3, Radnóti 2, Farkaš

Hodnotenie trénera RNDr. Petra Nôtu: "Víťazstvo je pre nás cenné a motivujúce do ďalších tréningov a zápasov. Ukázalo sa, že môžeme s každým súperom v 2. lige hrať vyrovnanú partiu a po doplnení družstva skúsenými hráčmi – kamarátmi z Maďarska (Krisztián Nádor – tréner reprezentácie Maďarska a Gergely Szabó – reprezentačný brankár) naša útočná sila i obranná istota stúpne. Budeme radi ak sa na tréningy (pondelok a štvrtok, zvyčajne od 16:00 hod) prídu pozrieť aj ďalší, ktorým táto hra „učarovala“ a chcú obetovať kúsok svojho času pre taký výborný kolektív, ako sa v družstve mužov začína tvoriť. Určite to stojí zato. Ako aj ten pocit po víťaznom zápase, na ktorom sa podieľa svojou mierou každý z družstva."

Zostava Slovana: brankár Richard Totkovič, hráči v poli Filip Franko, Pavol Rapčan - Lukáš Nôta, Michal Radnóti (kapitán), Andrej Bodor; Patrik Hronec, Lukáš Útis, Denis Farkaš

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode