12.kolo: Bojujeme až do konca!

01.03.2017 08:08

Týždeň po nečakanom "duplovanom" bodovom zásahu vycestovali Slovanisti na ďalekú Oravu (Geri: "10 ľudí a jeden pes") na odvetný zápas proti Žiaru nad Hronom.

Slovan nastúpil opäť len s dvoma hráčmi na striedanie, no v pozitívnej nálade. Po desiatich minútach načal skóre zápasu Radnóti, súper však čoskoro zrovnal. Najväčším problémom pre našich technických a kombinačne vyspelých hráčov bola pomalšia palubovka, než na akú sú navyknutí. "Piráti" dobre bránili a darilo sa im zakončovať svoje protiútoky gólmi. Po dvoch tretinách tak viedli 3:1.

Tretie tretiny sú však zvyčajne v réžii Slovana a aj tentoraz sa toho najviac udialo v tretej tretine. Súper viedol už 4:1, Radnóti s Nôtom rýchlo znižovali na 3:4. Súperovi vyšli následne dva protiútoky a v čase 11:19 sa vzdialil už na štvorgólový rozdiel - 3:7. Ale to by nebol Slovan, aby chýbala dramatická koncovka zápasu. Radnóti troma gólmi znížil na jednogólový rozdiel. Srdciari sa nezapreli, bojovali do posledných sekúnd a keď to už vyzeralo beznádejne (dve zabité tutové šance 15 sekúnd pred koncom), 9 sekúnd pred koncom z diaľky strelou - nestrelou vyrovnával Andrej Bodor na 7:7.

Tento bod má pre Slovanistov cenu zlata, pretože ak nepokazia posledné dva zápasy, skončia na historickom 4.mieste!
V sobotu 4.marca na nich čaká Banská Bystrica.

CVČ Žiar nad Hronom Pirátos - FBC Slovan Rimavská Sobota 7:7 (1:1, 2:0, 4:6)
Góly Slovana: Radnóti 5(!), Nôta, Bodor
Zostava Slovana: brankár Gergely Szabó, hráči Peter Bíro, Andrej Bodor, Lukáš Nôta, Denis Farkaš, Richard Totkovič, Filip Franko a kapitán Michal Radnóti

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode