11.kolo: Najvyššie víťazstvo!

15.01.2017 18:18

V 1.lige odohrali naše dievčatá na úvod roka 2017 zápas proti 1.SC Malacky. Tomuto súperovi mali čo vracať po prehre v úvode sezóny. Na "domáci" zápas tentoraz pre obsadenie telocvične v Detve nastúpili Slovanistky v 100km vzdialenom Badíne.

Dievčatá mali vynikajúci vstup do zápasu, viedli už po polminúte. Dobre naladené pokračovali v prvej tretine v strieľaní gólov vďaka ostrostrelkyni Adriane Csériovej. Keďže na druhej strane predviedla sebaistý výkon Sabina Udvardyová, prvá tretina skončila 4:0. Otraseného súpera potom Slovanistky dorazili v druhej tretine. V polovici zápasu už bolo 8:0, na čo Slovanistky siahli, to im vychádzalo, zatiaľ čo súperky vôbec nemali svoj deň. Potom však prestali hrať s rozumom, zbytočne sa tlačili vysoko dopredu a súper mal niekoľko vynikajúcich príležitostí z protiútokov. Zápas však zvrátiť nemal šancu. Naše dievčatá si pripísali zatiaľ najvyššie ligové víťazstvo a do nového roka vykročili tou správnou nohou!

FBC Slovan Rimavská Sobota – 1.SC Malacky 12:2 (4:0, 6:1, 2:1)
Góly Slovana: Čintalanová 4, Csériová 3, Vaslíková 2, Garayová, Šándriková a jeden gól si súperky strelili samé

Zostava: brankárky Sabina Udvardyová a Petra Kováčová, hráčky Beáta Ružičková, Kristína Hanová, Michaela Antalová, Eva Ulická, Jana Garayová, Adriana Csériová, Anna Kureková, Kristína Čintalanová, Soňa Šándriková a kapitánka Dominika Vaslíková.

Slovo trénera Joža Alušíka: "Zápas dievčatám jednoducho vyšiel. Využili slabšiu chvíľku súpera a pripísali si jednoznačné víťazstvo, dokonca dvojciferné. Zdalo by sa, že im niet čo vyčítať, ale to nie je pravda. Akurát načo to prepierať takto verejne, teším sa s nimi a chyby si rozoberieme na tréningoch. Čaká na nás náročné obdobie, keď sa do začiatku marca prakticky nezastavíme a minimálne 3 tréningy týždenne sú psou povinnosťou každej Slovanistky, aby sme mohli na úspešný začiatok nadviazať ďalšími dobrými výkonmi! Ešte raz dievčatám gratulujem k výsledku. Veď ktorá z nich by toto pred rokom čakala?"

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode