1.kolo: Denisových 7 kúskov a tesná prehra v zápase bez striedania

19.09.2017 14:14

Len štyri týždne uplynuli od začiatku tréningového procesu a náš A-tím musel v oklieštenej zostave nastúpiť na 1.kolo svojej piatej druholigovej sezóny. Proti náročnému súperovi z Turian, minulosezónnemu barážistovi sa šiesti Slovanisti s dvoma nováčikmi v zostave držali viac než statočne a podľahli mu len o jediný gól 11:12.

Badín, 16.09.2017 FBC Slovan Rimavská Sobota – FBK Turany 11:12 (3:3, 5:6, 3:3)
Štatistika: Denis Farkaš 7+1, Lukáš Nôta 2+4, Filip Franko 1+0, Andrej Bodor 1+0
Zostava Slovana: brankár Greguš, hráči Boľf, Nôta, Bodor, Farkaš a generál Franko

Hodnotenie trénera RNDr. Petra Nôtu:

"Úvodný zápas 2. ligy mužov – stred sme hrali v oklieštenej zostave, keďže traja osvedčení hráči Radnóti, Totkovič a Rapčan mali zápasnícke povinnosti.
Hneď v úvode zápasu sme prekvapili súpera aktívnou hrou a častou streľbou aj spoza brániacich hráčov. Postupne sme získali vedenie a  na začiatku tretej tretiny bol pre nás stále výborný stav 9:9. Postupne sa začala prejavovať na hráčoch únava, keďže odohrali celý zápas bez striedania. Prehrávali sme 9:12, ale hráči našli ešte v sebe posledné sily, znížili na 11:12 a zdramatizovali záver stretnutia.
Všetci hráči si zaslúžia pochvalu za predvedený bojovný výkon so snahou nielen brániť výsledok, ale hrať útočný florbal. Zakončením a gólmi vynikal Denis Farkaš, ktorý v drese Slovana odohral životný zápas, Lukáš Nôta prejavil prehľad v hre a „palicovú techniku“ keď na štyri góly prihral a nekompromisne premenil samostatný nájazd. Andrej Bodor viackrát svojimi rýchlymi nohami prevetral obranu súpera a škoda, že nepremenil svoje rýchle protiútoky. V role kapitána sa v dobrom svetle predviedol Filip Franko, ktorý dirigoval obranu a pomáhal nováčikom v drese Slovana, v obrane Mariánovi Boľfovi a v bráne Mirkovi, ktorí budú prínosom pre družstvo, ak vydržia v tréningovom procese.
S takýmto výkonom a doplneným kádrom môžeme dosiahnuť aj v tejto sezóne výborné výsledky a najmä predvádzať útočnú hru s množstvom gólov v bránke súpera."

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode