Žreb Malohontsko - Novohradského pohára sa blíži!

18.04.2013 14:18

Ako sme už písali  tu , klub FBC Slovan Rimavská Sobota organizuje v spolupráci s organizátormi mestskej florbalovej ligy v Lučenci turnaj o Malohontsko - Novohradský pohár. Ten sa uskutoční v zmenenom termíne - a to v nedeľu 5.mája 2013 v Rimavskej Sobote. Dnes sú už známi (temer) všetci účastníci turnaja. V MFL v Lučenci sa skončila základná časť súťaže, z ktorej do play off postúpili tieto družstvá:
1. Kolek               27b
2. Mačos Locos    26b
3. Flyers               23b
4. SOŠ Technická 14b
Prognózy pred play off hovoria, že na Malohontsko - Novohradský pohár sa dostanú práve prvé tri družstvá po základnej časti súťaže.
Účastníci z Rimavskej Soboty sú známi: Fight Night Team, Slovan a Dynamo Diviaky.

Turnaj pozostáva z dvoch častí: v základnej časti turnaja každé družstvo z Lučenca odohrá zápas s každým družstvom z Rimavskej Soboty, pričom zápasy sa budú hrať na dve desaťminútové tretiny. Zo zápasov základnej časti vzíde tabuľka a podľa umiestnenia v nej sa v druhej časti turnaja stretnú dvojice o piate, tretie a prvé miesto. Zápasy o umiestnenie sa budú hrať 3x10 minút a v prípade nerozhodného stavu sa rozhodne v trojici samostatných nájazdov.

Už teraz je jasné, že základná časť turnaja začne o 08:30 ráno, finálová časť turnaja začne o 15:45 nástupom hráčov všetkých družstiev. Turnaj bude rozhodovaný rozhodcami z Lučenca aj Rimavskej Soboty podľa pravidiel zaužívaných v rimavskosobotskej MFL. Žrebovanie turnaja sa uskutoční 22.apríla 2013 v Lučenci po skončení zápasov play off. Presný program zápasov preto bude známy už budúci pondelok večer!
O ňom a aj o ďalších novinkách budeme informovať.

Záujemcovia o pomoc pri organizovaní turnaja sa môžu kontaktovať na klub prostredníctvom majlu fbcslovan@gmail.com, alebo priamo na zápasoch MFL u organizátora súťaže.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode