Otvára sa prihlasovanie do šiesteho ročníka Miniflorbalovej ligy!

22.08.2016 22:19

Je to na neuverenie, no Miniflorbalová liga má pred sebou už šiesty ročník. Keďže august sa pomaly chýli k svojmu koncu, je na čase odštartovať prihlasovanie!

Novinky ročníka - Miniflorbalová liga narástla do úctyhodných rozmerov. Našim cieľom je priniesť družstvám stále vyššiu kvalitu organizácie a práve na túto stránku sa chceme v tomto ročníku zamerať. Oslovujeme väčšie množstvo ľudí, ktorí sa prisľubujú na spoluprácu pri organizácii zápasov aj celej súťaže, čím by sme radi dosiahli, aby sa družstvá cítili na zápasoch ešte viac konfortne a súťaž si tak udržala svoje dobré meno. Veríme, že úpravy miniflorbalisti postrehnú a potešia ich.

V pravidlách súťaže nastali len kozmetické zmeny z ktorých najviditeľnejšou je úprava bodovania v tabuľke súťaže z 2-1-0 na 3-2-1-0, kde sa bod neudeľuje len za kontumačnú prehru, čím chceme odmeniť tých bojovníkov, ktorí nastúpia do zápasu hoc aj bez striedania, ale dohrajú ho do samotného konca so cťou radšej, ako by na zápas nemali nastúpiť.

Základné informácie o súťaži: hrávať sa bude prevažne v piatok večer, občas (najmä v októbri, decembri a marci) počas vložených víkendových dní - v piatky tradične v telocvični ZŠ M.Tompu na sídlisku Západ, cez víkendy zväčša v Osemnástke pod Šibeničným vrchom. Súťaž by mala začať v nedeľu 25.septembra 2016 a skončiť do konca apríla 2017. Zápasy si tímy budú väčšinou rozhodovať navzájom tak ako doteraz. Preto je potrebné, aby každý prihlásený tím pri vstupe do súťaže za seba nominoval aspoň jedného rozhodcu. O nominácii rozhodcov na zápas bude rozhodovať hlavný rozhodca súťaže, ktorým bude Mišo Radnóti. Cieľom tejto zmeny je naďalej zvyšovať úroveň rozhodcov v MFL.

Systém súťaže bude známy po uzatvorení prihlášok, pri dostatočnom počte tímov budú tak ako minulú sezónu rozdelené do Vyššej a Nižšej ligy. Každý tím musí pred vstupom zložiť zálohu 50€, ktorá mu bude po skončení sezóny navrátená. Za každý zápas zaplatí tím 15€, pričom počas sezóny ich odohrá minimálne 16. Rozhodcom zápasov budú naďalej osobne vyplácané odmeny trikrát v sezóne podľa počtu odpískaných zápasov (2€ na zápas), aby sa zjednodušila práca s peniazmi

Postup pri prihlasovaní družstva do súťaže:

  • Dôkladne si preštudujte pravidlá MFL. Je to skutočne užitočne zabitých 20 minút života.
  • Vyberte si spomedzi seba jedného, ktorý vás bude zastupovať pred organizátorom súťaže, tzv. vedúceho družstva. Požiadavky na vedúceho družstva: mal mať mobilný telefón na ktorý sa mu je možné dovolať a e-mailovú adresu, ktorú si pravidelne číta.
  • Prihlásiť družstvo je potrebné majlom na adrese miniflorbal@gmail.com. E-mail by mal obashovať názov družstva, počet prihlásených tímov (jeden, alebo dva), kontakt na vášho zástupcu. Organizátor mu potom zavolá, dohodne si s ním osobné stretnutie. Na ňom sa zaplatí záloha za štart v súťaži a dohodne sa všetko potrebné - je sa možné pýtať na čokoľvek ohľadom MFL a všetko bude na osobnom stretnutí zodpovedané. Prihlasovanie bude ukončené v stredu 14.septembra o 24:00, t.j. do tohto času ju potrebné osobne zaplatiť zálohu za štart v súťaži.

Predsezónny turnaj: ako sa stalo dobrým zvykom, ešte pred začiatkom MFL sa budú môcť miniflorbalisti stretnúť a pomerať si sily na predsezónnom turnaji. Ten sa uskutoční v nedeľu 18.septembra 2016 a ponesie hrdý názov "O holú pannu". Predsezónny turnaj bude znova otvorený pre všetkých, nielen pre účastníkov MFL, t.j. na turnaj sa môžu poskladať partie tak, ako to uznajú za vhodné. Počet hráčov na súpiske tímu bude znova obmedzený na 8 hráčov, štartovné bude 20€ a hrať sa bude v Telocvični Osemnástka pod Šibeničným Vrchom. Prihlásiť sa na turnaj možno na e-mailovej adrese miniflorbal@gmail.com. Bližšie info o ňom bude zverejnené neskôr.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode