Malohontsko - Novohradsko - Gemerský pohár 2017

03.05.2017 18:18

Dňa 29.apríla sa naši žiaci a žiačka Vanča Schvarcová, doplnení o stredoškoláčku Kiku Čintalanovú zúčastnili turnaja o Malohontsko-novohradsko-gemerský pohár v Lučenci. Slovanisti boli jedným top favoritov. Nesklamali - turnajom prešli bez straty bodu a stali sa celkovými víťazmi.

Mladí Slovanisti a Slovanistky súťažili v konkurencií šiestich tímov. Turnaj bol určený pre žiakov ZŠ a žiačky SŠ. Hralo sa na zmenšenom ihrisku 1x15 minút s počtom hráčov 4 + brankár.

V hre sa Slovanistom darilo rozdávať si pekné prihrávky. Celkom dobre zvládnuté boli aj prechody do útoku. Mali sme množstvo super akcií. Zohratú hru a veľa úspešných akcií predviedla pätica spolu hrajúca v Lige Nezlomných za tím Hlavne že Hráme: Drak, Daňuš, Hlodák, Čintalanová a Alex Bodor. Obranu sme mali miestami slabšiu. Nižšia kvalita súperov spôsobila, že sme sa všetci tlačili dopredu a zabúdali sme na bránenie. Výsledkom toho bolo zopár zbytočných gólov v našej sieti. Najväčšia chyba, ktorej sme sa dopúšťali, bolo prispôsobovanie sa pomalšej hre súpera - v tej sa nám vôbec nedarilo. V dvoch zápasoch sme mali problém streliť prvý gól, čo nás dostalo pod tlak spôsobený krátkym trvaním zápasov. Dramatický priebeh sme dovolili len v jednom zápase. V ostatných sa nám darilo kontrolovať náš priaznivý stav.
Posledný zápas sme odohrali proti najsilnejšiemu súperovi. Boli to mladí namyslení hokejisti presvedčení o svojej neporaziteľnosti. Pred zápasom sme si od nich vypočuli pár drsných slov (povedali: „Nech vyhrá ten lepši“ ... a vyhral! :D ) V zápase sme zvíťazili 3:1. Podľa ich slov boli aj napriek prehre najlepším tímom pod Slnkom :)
Za 1. miesto sme dostali putovný pohár, medaily, horalky a 18 kofolových pohárov :)


Výsledky Slovana:
Slovan - ZŠ Školská Poltár 9:1
Slovan - ZŠ Farská Lúka Fiľakovo 7:0
Slovan - GBST 8:3
Slovan - CVČ Magnet 2:1
Slovan - ZŠ M.R.Štefánika 3:1

Konečné poradie turnaja:
1. FBC Slovan Rimavská Sobota 15b 29:6
2. ZŠ M.R.Štefánika 12b 25:13
3. CVČ Magnet 7b 17:12
4. GBST 4b 12:22
5. ZŠ Farská Lúka Fiľakovo 4b 8:14
6. ZŠ Školská Poltár 1b 9:32

FBC Slovan Rimavská Sobota reprezentovali: Adam Drak, Oliver Daňuš, Kristína Čintalanová, Leonard Hlodák, Peter Čížik, Alex Bodor, Marek Dovala, Vanessa Schvarcová.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode