Hummel Open Game Kids 2016

30.06.2016 14:18

Na konci sezóny sa mládežníci rimavskosobotského Slovana vybrali opäť po roku za medzinárodnou konkurenciou - tentokrát na veľký brnenský Hummel Open Game Kids. V dňoch 16. až 19. júna si svoje schopnosti konfrontovali družstvá dorastencov U17, mladších žiakov U13 a dorasteniek U17. Potešiteľným faktom je, že v silnejšej konkurencii než vlani dokázali početne okýptené družstvá podať lepšie výkony, než tomu bolo pred rokom. A tiež, že opäť si raz Slovan na veľkom turnaji zapamätali - veď atmosféru ktorú dokázali naši mladíci vytvoriť na zápasoch svojich kolegov im môže závidieť aj slovenská reprezentácia - Brno žilo Slovanom :p

Výsledkovo sa najviac darilo dorastencom. Tí v základnej skupine podľahli jedine súperom z Tatranu Střešovice - to je však česká extratrieda. Výsledkami, hrou a prístupom k zápasom prekonali všetky očakávania. Výborný Richard Tömösváry v bránke duplovane, okrem toho preukázal nečakané "bojovnícke" schopnosti. Tím pod vedením Petra Nôtu napokon skončil už v prvom vyraďovacom zápase play off, keďže chlapci ešte nedokážu oddialiť zabávanie sa a na dôležitý zápas nenastúpili najoddýchnutejší :) Ale pravdou je, že ani rozhodcovia nemali snahu o "rovné" pískanie, s čím je však na zahraničných turnajoch potrebné počítať. Každopádne pred chlapcami klobúk dole!

Výsledky
FBC Slovan - Hattrick Brno 4:4; Bodor 3, Nôta
FBC Slovan - Falcon 3:1; Bodor 2, Nôta
FBC Slovan - Okříšky 3:1; Bodor 2, Havran
FBC Slovan - Tatran Střešovice 0:9
FBC Slovan - Hranice 3:1; Nôta 2, Franko
FBC Slovan - Okříšky 3:6; Rapčan 2, Nôta

Dorastenky odohrali turnaj, v ktorom lepšie výkony striedali s horšími. Kvalitní súperi im ukázali, že ešte sa musia vo všetkých smeroch zlepšovať. Pozitívom však je, že dorastenky mali najširší káder zo všetkých našich tímov a že v niektorých zápasoch šli vari až za hranicu svojich schopností a dokázali bojovať až do poslednej sekundy!

FBC Slovan - Uherský Brod 3:7; Staššáková, Csériová, Hanová
FBC Slovan  - Tempish FBS Olomouc 2:9; Vengrínová, Vaslíková
FBC Slovan - TJ Znojmo TJ Znojmo 4:5; Vaslíková 2, Csériová, Čintalanová
FBC Slovan - Pheonix Fireball SE 1:3; Vašová
FBC Slovan - FBŠ Slávia Plzeň 4:4; Čintalanová 4
FBC Slovan - Uherský Brod 11:1; Vašová

Mladší žiaci odohrali ťažký turnaj, v ktorom sa od zápasu k zápasu zlepšovali v ofenzíve, až napokon a poslednom zápase turnaja podali svoj rozhodne najlepší výkon nielen v Brne, ale aj v celej sezóne, keď s troma hráčmi na striedanie výdatne vzdorovali žiakom Tatrana Střešovice...

 

FBC Slovan - Florbal Primátor Náchod 0:4
FBC Slovan - Sokol Brno I EMKOCase Brno 0:3
FBC Slovan - PSKC Okříški 3:5; Szöke 2, Hlodák(!!!)
FBC Slovan - Florbal Chodov 2:12; Ulický, Szöke
FBC Slovan - Tatran Střešovice 3:7; Ulický 2, Szöke

Samozrejme, medzináročná konfrontácia odhalila aj všetky naše slabosti - návyky hrať pomaly, bez nátlaku, kombinačné nedostatky väčšiny hráčov, absenciu tímovej taktiky. O tom všetkom v Slovane vieme a videli to aj samotní hráči. Majú tak ďalšiu motiváciu sa zlepšovať a počas budúcej sezóny sa dostať na ešte vyššiu úroveň.

Avšak nad všetkými slabosťami vytŕča bojovnosť a súdržnosť, ktorou sa naše tímy vyznačujú - od najmladších kategórií až po dospelých. A to všetkých Slovanistov v uplynulej sezóne tešilo!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode