Devils Cup Čadca 2013

23.06.2013 12:00

Včera 22.6.2013 sme sa zúčastnili na turnaji Devils Cup v Čadci. Vycestovali sme v maximálne oklieštenej zostave akurát toľkí, aby sme vedeli odohrať zápasy v systéme 5+1. Zostava však bola tento raz kvlitnejšia, než na TS Cupe a tomu zodpovedajú aj konečné výsledky.

Stručne k priebehu turnaja. Z dôvodu pilných cestárov sme do Čadce došli len tak tak pred našim zápasom. Rovno zo šatne sme vybehli na palubovku proti Trnave. Účastník 2.ligy bratislavského regiónu prišiel v omladenej zostave, snažil sa rýchlo kombinovať. My sme sa zamerali na defenzívu a hrali na brejky - čo nám iné zostávalo. V prvom polčase sme uhrali prijateľných 0:2, v druhom nám už dochádzali sily a tak skóre v prospech Trnavy narastalo rýchlejšie. Pred koncom sme však dosiahli čestný úspech, ktorý potleskom ocenila celá hala.

Po zápase sme sa zamerali na teambuilding, keďže sme medzi sebou mali úplného nováčika vo veľkom florbale Juraja Rohára, alias Ondra Kiša. Po prechádzke po Rimave, doplnení kalórií a zmoknutí sme nastúpili na ďalší duel proti Třincu. Súper hral systémom na pivota, keď jeden hráč pred brankárom zavadzal a tečoval strely spoluhráčov. My sme už boli rozohraní, predviedli sme dokonca zopár kombinácií avšak tentoraz bez gólového efektu.

V poslednom zápase sme podali najlepší výkon na turnaji proti tvrdo hrajúcemu súperovi z Havířova. Na začiatku zápasu sme však dostali niekoľko lacných gólov. V druhom polčase sme vysunuli obranu do stredu ihriska, z posledných síl sme napádali rozohrávajúcich obrancov a využívali nervozitu, ktorá zavládla na hokejkách Haviřova. Druhý polčas sme napokon vyhrali 2:1, čo je vzhľadom na počet hráčov, ktorí v tom čase mali v nohách hodinu aj štvrť naháňania sa so súpermi dobrý výsledok. Opäť zme žiaľ zahodili niekoľko šancí.

Dobre zorganizovaný turnaj bol pre nás skvelou skúsenosťou. Poďakovať treba všetkým, ktorí sa ho zúčastnili.

Zostava: Štofaník - Alušík, Radnóti, Totkovič, Kostovič, Rohár

Výsledky:

FBC 11 Trnava 1:10 (Radnóti, A:Totkovič)

FBC Demons Třinec 0:7

FBC Havířovská Zvěř 2:6 (Radnóti, A:Kostovič - Radnóti, A:Alušík)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode