10. a 11.kolo: Opäť raz množstvo gólov v našich zápasoch

24.11.2017 08:08

Muži Slovana začali odvetnú časť súťaže počas predĺženého novembrového víkendu dvoma zápasmi, v ktorých sa im darilo striedavo. Po tomto dvojzápase v súťaži nasleduje mesačná prestávka z dôvodu konania najvýznamnejšej florbalovej súťaže na našom území: od 1.decembra hostí Bratislava Majstrovstvá sveta žien.

Mútne, 17.11.2017 FBK Turany – FBC Slovan Rimavská Sobota 11:8 (3:4, 4:3, 4:1)
Štatistika: Andrej Bodor 5+0, Lukáš Nôta 2+0, Michal Radnóti 1+1, Denis Farkaš 0+2
Zostava Slovana: brankár Leonard Hlodák, hráči Martin Jakuba, Michal Radnóti, Lukáš Nôta, Andrej Bodor, Denis Farkaš a generál Franko

Hodnotenie trénera Slovana RNDr. Petra Nôtu:
"Takzvaný šesťbodový zápas susedov z tabuľky bol narušený tým, že sa na zápas nedostavili delegovaní rozhodcovia a zápas „s-pískali“ neskúsení hráči z iných družstiev. Hralo sa vo vysokom nasadení. Od začiatku to boli súboje o každú loptičku. Prevaha súpera počtom hráčov na lavičke (14) sa vôbec neprejavila na ihrisku, keď sme ešte na začiatku 3. tretiny vyhrávali 8:7. Konečný výsledok a samotnú tretiu tretinu ovplyvnilo vylúčenie Denisa Farkaša v jej 6. minúte. Zápas sme dohrávali bez striedania. Hráči opäť ukázali výbornú hru a potvrdili, že proti Turanom to vedia. Po odmlke sa ukázal v dobrom svetle Andrej Bodor, škoda, že má tréningový výpadok."
 

Skalaka, 19.11.2017 FBC Slovan Rimavská Sobota – FBK Zakamenné 23:10 (5:5, 4:5, 14:0)
Štatistika: Lukáš Nôta 7+6, Michal Radnóti 7+4, Richard Totkovič 5+5, Pavol Rapčan 2+2, Filip Franko 2+1
Zostava Slovana: brankár Leonard Hlodák, hráči Pavol Rapčan, Michal Radnóti, Lukáš Nôta, Richard Totkovič, Jozef Alušík a generál Franko

Hodnotenie trénera Slovana RNDr. Petra Nôtu:
"Zo začiatku zápas nebol taký jednoznačný, ako ukazuje výsledok. Hráči nepokrývali strieľajúcich súperových útočníkov a dostávali sme „lacné“ góly. Zatiaľ čo naše družstvo sa v prvých dvoch tretinách muselo na gól nadrieť. Ťažko sa nám presadzovalo v prehustenej obrane súpera. Po 2. tretine sme si povedali, že musíme stiahnuť naše útočné krídla viac do obrany, aby pomohli vykrývať obranný priestor. A pri prechode do útoku skúšali prihrávky z prvej, čím sme zrýchli hru a súperovi hráči často nevedeli kam skôr. Výsledok 3. tretiny 14:0 v náš prospech hovorí za všetko.  Potešila nula v 3. tretine na konte Lea – brankára, ktorý svojim výkonom, ako aj prístupom v tréningovom procese ukazuje, že je perspektívnym hráčom a o brankársky post sa v blízkej budúcnosti nemusíme obávať. Michal Radnóti predviedol, že je schopný aj prihrávať na góly spoluhráčom. Rišo sa na poste útočníka neskutočne „baví“. Čerešničkou na torte bol výborný gólový bekhend, gólový teč po nahodení spred vlastnej brány a premenený samostatný nájazd Lukáša Nôtu, ešte pod tlakom, za vyrovnaného stavu v 2. tretine. A samozrejme po dva góly našich obrancov Paľa a Filipa."
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode